Viral η επίθεση με το ψεύτικο αβγό στον Μακρόν - Έντρομοι οι σωματοφύλακες

Συνελήφθη ο δράστης

Ρεπορτάζ του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star για την επίθεση κατά του Εμανουέλ Μακρόν με ψεύτικο αυγό/ (27/9/21)

Μία περίεργη επίθεση δέχτηκε σήμερα ο Εμανουέλ Μακρόν στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Εστίασης και Φιλοξενίας στη Λυών. 

Εμανουέλ Μακρόν: Διέρρευσε το πιστοποιητικό εμβολιασμού του Γάλλου Προέδρου

Ένας νεαρός στόχευσε τον Γάλλο Πρόεδρο με ένα «αβγό», το οποίο όμως δεν έσπασε καθώς ήταν παιχνίδι. 

Μάλιστα, ένα βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και έγινε γρήγορα viral. Όταν ο Γάλλος Πρόεδρος δέχτηκε το αβγό στο κεφάλι, οι σωματοφύλακές του έδειξαν να αναστατώνονται, ενώ αμέσως άρχισαν να καλύπτουν το πρόσωπο του Μακρόν με τα χέρια τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε στους άνδρες της ασφάλειάς του να «αφήσουν τον δράστη να έρθει, αν έχει κάτι να του πει». Εκείνοι συνέλαβαν αμέσως τον νεαρό, ο οποίος κρυβόταν πίσω από το πλήθος.

Ο Εμανουέλ Μακρόν έχει δεχτεί και αληθινά αυγά στο παρελθόν, αλλά και σοβαρότερες επιθέσεις. Το 2017, όταν ήταν υποψήφιος, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην Αγροτική Έκθεση, του πέταξαν αβγό, που έσπασε στο κεφάλι του, καθώς εκείνη τη φορά ήταν πραγματικό...

Η πρώτη επικοινωνία Μακρόν - Τζόνσον μετά την ένταση με τα υποβρύχια

Επίσης, τον περασμένο Ιούνιο, σε ταξίδι στο Ντρομ της νοτιοανατολικής Γαλλίας και ενώ χαιρετούσε πλήθος που τον περίμενε, ένας άνδρας τον χαστούκισε, φωνάζοντας «Κάτω η Μακρονία».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top