Φρίκη στη Γαλλία: Κανίβαλος αποκεφάλισε και έφαγε 13χρονο

Έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά

αστυνομία

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Γαλλία μετά τη στυγερή δολοφονία ενός 13χρονου αγοριού την περασμένη Κυριακή, μια υπόθεση που φέρει στοιχεία κανιβαλισμού. Θύτης φέρεται να ήταν ένας 32χρονος με σοβαρά ψυχικά προβλήματα, ο οποίος έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Γυναικοκτονία και στη Γαλλία: Νεκρή μια μητέρα ενός 11χρονου κοριτσιού

Οι Αρχές κλήθηκαν να εξετάσουν μια τσάντα, η οποία -σύμφωνα με την καταγγελία ενός άνδρα- φαινόταν σαν να μετέφερε διαμελισμένα μέλη ανθρώπινου σώματος. Η αστυνομία μπήκε σε διαμέρισμα στην περιοχή Tarascon και ανακάλυψε τη σορό του 13χρονου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί δύο ημέρες νωρίτερα από κέντρο φροντίδας στη Μασσαλία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα μέλη του πτώματος ήταν «μισοφαγωμένα» ενώ στη βίλα εντοπίστηκαν και αντικείμενα για σατανιστικές τελετές. Όπως ανέφερε αξιωματούχος της γαλλικής αστυνομίας, «το αποκεφαλισμένο σώμα που βρέθηκε ανήκει πιθανότατα στο αγόρι» ενώ πρόσθεσε ότι έλειπαν κομμάτια από τον ώμο του, ενισχύοντας τα σενάρια της αστυνομίας ότι πρόκειται για πράξη κανιβαλισμού.

Ο φερόμενος ως δράστης που ήταν γνωστός στην αστυνομία για εκρήξεις βίας, έφυγε από το διαμέρισμα μέσω της στέγης, σύμφωνα με γείτονες. Η αστυνομία τον εντόπισε τελικά σε άλλη τοποθεσία στο Tarascon τρεις ώρες αργότερα και τον πυροβόλησε, δήλωσε ο εισαγγελέας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top