«Θα έρθει ο Άι Βασίλης αν του δώσω αντισηπτικό;» - Το γράμμα ενός 8χρονου

Η επιστολή του Μόντι στον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον

Παιδί με τον Άγιο Βασίλη

Με την καθημερινότητά των παιδιών να έχει αλλάξει δραματικά λόγω του lockdown, στο μυαλό τους έχει γεννηθεί η εξής αγωνία: «Θα έρθει φέτος ο Άγιος Βασίλης;»

Αυτή την απορία εξέφρασε σε γράμμα του ο οκτάχρονος Μόντι από τη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος φαίνεται πως ανέλαβε να… εκπροσωπήσει την αγωνία των μικρών παιδιών για τα Χριστούγεννα. Σε ποιον όμως θα έστελνε το γράμμα του; Μα φυσικά στον πρωθυπουργό της χώρας, Μπόρις Τζόνσον!

Τα μέτρα που θα ισχύουν στη Βρετανία μετά την άρση του lockdown

«Αν αφήσουμε το αντισηπτικό χεριών δίπλα στα μπισκότα, θα μπορέσει να έρθει ο Άγιος Βασίλης; Ή θα πλύνει τα χέρια του;» αναρωτήθηκε ο Μόντι στο γράμμα, το οποίο ο Βρετανός πρωθυπουργός δημοσίευσε στο Twitter. «Καταλαβαίνω ότι είστε πολύ απασχολημένος, αλλά θα μπορούσατε σας παρακαλώ να το συζητήσετε με τους επιστήμονες;»

Η Ευρώπη στολίστηκε και ονειρεύεται μία νέα χρονιά χωρίς κορωνοϊό

Μη θέλοντας να τον αφήσει σε αγωνία, ο Μπόρις Τζόνσον απάντησε στο γράμμα του Μόντι. «Για να είμαστε σίγουροι, τηλεφώνησα στον Βόρειο Πόλο και ο Άγιος Βασίλης είναι έτοιμος να ξεκινήσει, όπως και ο Ρούντολφ και οι άλλοι τάρανδοι».

Lockdown: Με ποια μέτρα θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα οι χώρες της Ευρώπης

Τον διαβεβαίωσε, μάλιστα, πως ο Άγιος Βασίλης θα τηρήσει όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας, λόγω των συνθηκών. «Το να αφήσεις αντισηπτικό χεριών δίπλα στα μπισκότα είναι μία εξαιρετική ιδέα που θα βοηθήσει να αποτραπεί η μετάδοση του ιού», συμπλήρωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός, ενώ στο τέλος του «έταξε» πως θα μπει στη λίστα των καλών παιδιών αν πλένει συχνά τα χέρια του.


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top