Έληξε η ομηρία στην Αγία Πετρούπολη: Πατέρας των παιδιών ο δράστης

Συγκρούσεις του 38χρονου με τη σύζυγό του μάλλον όπλισαν το χέρι του

Αστυνομία ομηρία Γεωργία/ φωτο αρχείου apimages

Πατέρας των παιδιών ήταν ο δράστης που κρατούσε ομήρους έξι παιδιά σε διαμέρισμα στο Κολπίνο της Αγίας Πετρούπολης, σύμφωνα με το moscowtimes.com. H είδηση έγινε γνωστή το μεσημέρι, ότι άνδρας με τσεκούρι κρατούσε ομήρους παιδιά. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι ο δράστης ζητούσε από την αστυνομία να μεταβεί στο σημείο η γυναίκα του, αλλιώς θα σκότωνε όλα τα παιδιά.

Βίντεο που ανέβηκε στο twitter από το σημείο της υπόθεσης 

Τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων ανέφεραν πως ο άνδρας ήταν μεθυσμένος, ενώ οι αρχές δήλωσαν πως δεν έχει αμαυρίσει παλαιότερα το ποινικό του μητρώο.

Σύμφωνα με την Interfax, η αστυνομία δέχτηκε μια κλήση από τη σύζυγο, η οποία είπε ότι δεν μπορούσε να μπει στο διαμέρισμα, ενώ άκουγε τα παιδιά να κλαίνε.

Οι ειδικές δυνάμεις κατάφεραν εν τέλει να τερματίσουν την αγωνιώδη ομηρία χωρίς να βλάψουν τα παιδιά, ανέφερε το κανάλι Baza Telegram, δελεάζοντας τον δράστη να βγει έξω από το διαμέρισμα, με το πρόσχημα καταγγελίας.

Σύμφωνα με το TASS, το πιθανότερο σενάριο είναι ο 38χρονος να «αιχμαλώτισε» τα παιδιά εξαιτίας προσωπικών συγκρούσεων με τη σύζυγό του. Μία ανώνυμη πηγή από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανέφερε αργότερα στο TASS, ότι ο δράστης είναι εγγεγραμμένος σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια έφτασε στην Αγία Πετρούπολη από την περιοχή του Αστραχάν, 2.000 χιλιόμετρα νότια κοντά στα σύνορα του Καζακστάν πριν από δύο χρόνια.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top