Αυστρία: Νεκρή μια 56χρονη τουρίστρια από Ιταλία - Φόβοι για κορωνοϊό

Δεύτερος νεκρός στη Γαλλία

Αυστρία ασθενοφόρο

Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Αυστρίας μετά από τον θάνατο μια 56χρονης Ιταλίδας τουρίστριας, καθώς δεν αποκλείεται να είχε νοσήσει από κορωνοϊό.

Κορωνοϊός: Κλείνουν σχολεία, σινεμά, γήπεδα, μέσα μεταφοράς - Όλο το σχέδιο

Η 56χρονη, άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Μπαντ Κλαϊνκιρχάιμ, όπου χθες καταγράφηκαν τα πρώτα δύο κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα. 

Ο γιατρός που εξέτασε την άτυχη γυναίκα ειδοποίησε τις αρχές πως πιθανώς να είχε κολλήσει κορωνοϊό και οι αρχές έλαβαν έκτακτα μέτρα. 

Κορωνοϊός - Ευρώπη: Τα πρώτα κρούσματα σε δύο κρατίδια της Γερμανίας

Ελήφθησαν δείγματα από τη νεκρή, η οποία καταγόταν από την περιοχή του Φρίουλι στη Βόρεια Ιταλία, ενώ το κτίριο, όπου διέμενε τέθηκε σε καραντίνα και όλοι οι ένοικοι υποβάλλονται στις απαραίτητες εξετάσεις. 

Την ίδια ώρα η αστυνομία ερευνά πιθανές επαφές της 56χρονης και της οικογένειάς της με άλλα άτομα, ενώ είναι σε επαφή και με την ιταλική αστυνομία για να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα. 

Κορωνοϊός: Βρέθηκε το φάρμακο για τον Covid-19;

Στο μεταξύ παραμένουν σε καραντίνα μια 24χρονη Ιταλίδα και ο συνομήλικος συμπατριώτης φίλος της που διαπιστώθηκε ότι είναι φορείς του κορωνοϊού στο Τιρόλο, ενώ οι Αρχές έχουν «σφραγίσει» προς το παρόν το διαμέρισμα της γυναίκας στο Ίνσμπρουκ

Γαλλία: Δεύτερος νεκρός από τον κορωνοϊό

Ένας ακόμα άνθρωπος έχασε τη ζωή του από κορονοϊο στη Γαλλία, την ώρα που τα κρούσματα στη χώρα έφτασαν τα 17.

Πρόκειται για έναν 60χρονο που πέθανε το βράδυ της Τρίτης στο Παρίσι στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν. 

Το 16ο κρούσμα στη χώρα είναι 36 ετών, ήρθε από τη Λομβαρδία και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Στρασβούργο.

Από την άλλη σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο 15ος ασθενής στη χώρα από τον κορονοϊό. Είναι 55 ετών και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή σε νοσοκομείο στην πόλη Αμιέν. Ο πρώτος νεκρός στη Γαλλία ήταν ένας Κινέζος τουρίστας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top