Mαθήτριες ήθελαν να σφάξουν τους συμμαθητές τους και να τους πιούν το αίμα

Στη συνέχεια σκόπευαν να αυτοκτονήσουν

Μαθήτριες σατανισμός

Ένα αποτρόπαιο σχέδιο είχαν στο μυαλό τους δύο μαθήτριες Γυμνασίου από τη Φλόριντα, οι οποίες σκόπευαν να αιματοκυλίσουν το σχολείο τους, σφάζοντας τους συμμαθητές τους και πίνοντας το αίμα τους.

Τα δύο κορίτσια, 11 και 12 ετών, είχαν οπλιστεί μάλιστα με μαχαίρια, προκειμένου να βάλουν μπρος το αποκρουστικό σχέδιο τους. Αφού το ολοκλήρωναν, σκόπευαν να αυτοκτονήσουν.

Ευτυχώς όμως δεν πρόλαβαν να το πραγματοποιήσουν καθώς συνελήφθησαν.

ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥΣ

Οι δύο μαθήτριες, είχαν σχεδιάσει να στήσουν καρτέρι έξω από τις τουαλέτες του σχολείου, περιμένοντας να μπουν μαθητές μικρότερης ηλικίας.

Στόχος τους ήταν να τους κόψουν τον λαιμό όπως και κομμάτια από το σώμα τους και στη συνέχεια να φάνε τη σάρκα τους και να πιουν το αίμα τους.

Αφού ολοκλήρωναν τη «σφαγή», θα έστρεφαν τα μαχαίρια στον εαυτό τους και θα αυτοκτονούσαν.

«Το σχέδιο ήταν να σκοτώσουν τουλάχιστον ένα μαθητή, αλλά ήλπιζαν ο αριθμός αυτός να φτάσει σε τουλάχιστον 15-25 μαθητές. Σκοτώνοντας τόσους πολλούς και με τέτοιο τρόπο, ήλπιζαν πως θα διέπρατταν τις χειρότερες αμαρτίες, ώστε αφού διέπρατταν αυτοκτονία, να πάνε στην κόλαση και να συναντήσουν τον Σατανά» ανέφεραν οι Αρχές.

 Ακόμα πιο τραγικό, είναι ότι τα κορίτσια σχεδίασαν την πλοκή, ενώ έβλεπαν ταινίες τρόμου στο σπίτι τους, το Σαββατοκύριακο.

ΠΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΠΡΙΝ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Οι υπεύθυνοι του σχολείου διαπίστωσαν πως δεν είχαν εμφανιστεί στην τάξη την Τρίτη και άρχισαν να τις ψάχνουν. Τις βρήκαν στις τουαλέτες και ψάχνοντάς τες, διαπίστωσαν ότι είχαν πάνω τους 4 μαχαίρια, κόφτη πίτσας και ένα πριονωτό μαχαίρι.

Οι δύο ανήλικες είναι αντιμέτωπες με βαριές κατηγορίες και κρατούνται σε φυλακές ανηλίκων, έως ότου αποφασιστεί η τύχη τους και αν θα δικαστούν ως ενήλικες ή ανήλικες.
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top