H σύζυγος του ολυμπιονίκη στο πατινάζ Εβγκένι Πλιούσενκο, δέρνει το γιο τους με ζώνη για να γίνει πρωταθλητής

Διεθνής κατακραυγή για τις μεθόδους της

Σοκάρουν οι δηλώσεις της εκατομμυριούχου ρωσίδας, συζύγου του ολυμπιονίκη στο πατινάζ Εβγκένι Πλιούσενκο για το πώς προσπαθεί να κάνει και το γιο της ολυμπιονίκη.

Η μητέρα, παραδέχεται ότι τον χτυπά με ζώνη και τον κλειδώνει σε σκοτεινό δωμάτιο ώστε να γίνει ο καλύτερος πατινέρ στον κόσμο.

Από τότε που γεννήθηκε ο Σάσα Πλουσένκο έχει στραμμένα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του. Δυο διάσημοι γονείς στη Ρωσία και ένα ταλαντούχο παιδί, το οποίο έχει έναν και μόνο προορισμό. Να γίνει ο καλύτερος αθλητής του καλλιτεχνικού πατινάζ στον κόσμο.

Η αυτοδημιούργητη πολυεκατομμυριούχος μητέρα του και θερμή υποστηρίκτρια του Πούτιν,  δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι χρησιμοποιεί όλες τις μεθόδους για να τον πειθαρχήσει. Τον δέρνει ακόμα και με τη ζώνη.

«Τιμωρίες όχι μόνο με τη μορφή στέρησης παιχνιδιών αλλά επίσης με ένα σκοτεινό δωμάτιο και μια ζώνη. Αλλά αυτή είναι μια μικρή λεπτή ζώνη. Και λοιπόν; Οι γονείς μου με έβαζαν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και χρησιμοποιούσαν τη ζώνη και μου απαγόρευαν να βγω από το σπίτι. Δεν έγινα εγώ ένας αξιοπρεπής άνθρωπος;», υποστηρίζει.

Η σκληρή ανατροφή του μόλις πέντε ετών Σάσα περιλαμβάνει σκληρή προπόνηση από τις 9 και τέταρτο το πρωί ως τις 4 το απόγευμα.

«Έχει μια στάση με τα παιχνίδια που του δωρίζουν και τελείως διαφορετική με αυτά για τα οποία έχει δουλέψει. Τα κέρδισε. Πήρε μέρος σε σόου και κέρδισε τα παιχνίδια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το παιδί έχει κίνητρο στον αθλητισμό. Και είμαι ένας άγγελος συγκριτικά με άλλους γονείς».

Το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά. Πολλοί ζητούν την παρέμβαση των κοινωνικών υπηρεσιών. Η Ρουντκόφσκαγια όμως δεν πτοείται. Θεωρεί πως ο τρόπος της θα βοηθήσει τον γιο της να αντέξει την πίεση και να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο.

Ο μικρούλης έχει πρωταγωνιστήσει σε 20 σόου, μερικά από τα οποία είναι παραγωγές του πατέρα του, ολυμπιονίκη στο καλλιτεχνικό πατινάζ, Εβγκένι Πλιούσενκο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top