ΔΙΨΟΥΣΕ για αίμα ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης! Χρησιμοποίησε ειδικές σφαίρες

Από τον περασμένο Νοέμβριο βρισκόταν στην Τουρκία

ΔΙΨΟΥΣΕ για αίμα ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης!

Από τη Συρία είχε φτάσει στην Κωνσταντινούπολη ο μακελάρης που αιματοκύλησε το κλαμπ Reina ξημερώματα πρωτοχρονιάς, σκοτώνοντας 39 ανθρώπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που φέρεται να είναι ο δράστης του μακελειού, έφτασε στο Ικόνιο της Τουρκίας από τη Συρία τον περασμένο Νοέμβριο και για να μην κινήσει υποψίες χρησιμοποίησε ως κάλυψη τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο άνδρας, ήθελε να σκοτώσει όσους περισσότερους μπορούσε και μάλιστα είχε τόσο την εκπαίδευση, όσο και τη γνώση για να το πετύχει.

Οι αρχές έχουν κάνει φύλλο και φτερό το υλικό που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας σε όλους σχεδόν τους δρόμους της Κωνσταντινούπολης και έχουν πλέον μια εικόνα για την πορεία που χάραξε ο δράστης μέχρι να φτάσει στο κλαμπ Reina, όπου διασκέδαζαν εκατοντάδες άνθρωποι.

Σε ένα από αυτά, όπως μετέδωσε και το star.gr, φαίνεται ένας άνδρας, που οι τουρκικές αρχές θεωρούν ότι είναι ο δράστης να μπαίνει σε ταξί από το Ζεϊτίνμπουρνου τα μεσάνυχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Από εκεί, γύρω στη 1:15 έφτασε στην περιοχή Ορτακιόι και μετά από τρία λεπτά, έφτασε περπατώντας στο Reina.

Ο δράστης έβγαλε το όπλο του από το σάκο του και άρχισε να γαζώνει, όποιον έβρισκε μπροστά του, ακολουθώντας την τακτική των μαχητών του ISIS.

Ήταν τέτοια η δίψα του για αίμα που είχε κολλήσει με ταινία τους γεμιστήρες ανά δύο για να ελαχιστοποιήσει το χρόνο αλλαγής τους όταν άδειαζαν, κάτι που κάνουν στις ειδικές δυνάμεις, ενώ χρησιμοποίησε διατρητικές σφαίρες για να μπορέσει να σκοτώσει όσους περισσότερους μπορούσε.

Ο δράστης πάντως όπως μετέδωσε νωρίτερα και το star.gr παραμένει άφαντος και σε εξέλιξη είναι ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό τόσο στην Κωνσταντινούπολη, όσο και στην Προύσα.

Το βράδυ της Δευτέρας άλλωστε έγινε μια μεγάλη επιχείρηση σε σπίτια στο Ζεϊτίνμπουρνου, όπου μένουν πρόσφυγες, μετά από μαρτυρίες ότι είδαν τον δράστη εκεί. Έγιναν τέλος προσαγωγές ατόμων με τα οποία είχε έλθει σε επαφή ο φερόμενος ως δράστης, ανάμεσά τους και η οικογένειά του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top