Άρωμα Χριστουγέννων σε όλο τον πλανήτη

Το STAR σας ταξιδεύει - Πρώτη ανάρτηση 02/12/2016 23:50

​Ο πρόεδρος Ομπάμα, η σύζυγός του Μισέλ και η μικρή τους κόρη Σάσα, για τελευταία φορά, ανέβηκαν στη σκηνή και άρχισαν να μετρούν αντίστροφα, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό αλλά και σε απίστευτο κρύο, για να πατήσουν το κουμπί που άναψε τα μπλε, κόκκινα και άσπρα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Πρόκειται για μια παράδοση η οποία κρατά από το 1923.

Σε συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα φωτίστηκε το 94ο δέντρο στο πάρκο νότια της προεδρικής κατοικίας, ενώ η οικοδέσποινα της βραδιάς Εύα Λονγκόρια έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Πολλοί celebrities έδωσαν το παρόν στη λαμπερή βραδιά τραγουδώντας κάλαντα και στέλνοντας ευχές.

Πασπαλισμένη με αστραφτερή χρυσόσκονη, η Νέα Υόρκη φόρεσε τα καλά της και γιορτάζει τα Χριστούγεννα φαντασμαγορικά. Η ατμόσφαιρα στα διάσημα πολυκαταστήματα της Αμερικάνικης μητρόπολης είναι παραμυθένια, και οι βιτρίνες μαγνητίζουν και τα πιο απαιτητικά μάτια.

Όπου κι αν κοιτάξει κανείς κυριαρχεί ένα μοναδικό σκηνικό χαράς και λάμψης, πολλές βιτρίνες να ζωντανεύουν παραμύθια ή θεατρικές παραστάσεις. Οι μοναδικές αυτές Χριστουγεννιάτικες εικόνες απαιτούν πολύ δουλειά καθώς διακοσμητές, φωτιστές , ξυλουργοί εργάζονται σκληρά για πολλούς μήνες , ώστε να κάνουν ακαταμάχητο το γιορτινό σκηνικό.

Οι καταρράκτες του Νιαγάρα προσελκύουν χιλιάδες τουριστών κάθε χρόνο. Τα τεραστίων διαστάσεων φωτιστικά, δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι ένα ουράνιο τόξο αναδύεται μέσα από το νερό. Η αξεπέραστη ομορφιά της δύναμης του νερού σε συνδυασμό με την τεχνολογία.

Τα καινούργια φωτιστικά ,που σ��οίχισαν 4 εκατ. δολ., έκαναν τους εκατοντάδες τουρίστες να τρίβουν τα μάτια τους για το μοναδικό θέαμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top