ΔΕΝ θα πιστεύεις πόσο χρονών είναι η συγκεκριμένη γυναίκα- Έχει τρία εγγόνια και είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ

Εμείς αρχίζουμε… γυμναστική

ΔΕΝ θα πιστεύεις πόσο χρονών είναι η συγκεκριμένη γυναίκα- Έχει τρία εγγόνια και είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ

​Είναι η απόλυτη Θεά της γυμναστικής… Διαθέτει κορμάρα που θα ζήλευε ακόμη και μία εικοσάρα και μοιάζει φρέσκια σαν κοριτσάκι! Και τώρα ήλθε η ώρα για τις μεγάλες αποκαλύψεις… Η Γουέντι Ίντα είναι 64 χρονών και έχει τρία εγγόνια.

Και πριν σε πάρει από κάτω… μάθε ότι δεν είναι αργά καθώς εκείνη ξεκίνησε να γυμνάζεται στα 43 της χρόνια μετά από μία ερωτική απογοήτευση. Μάλιστα, κατάφερε να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες επειδή έκανε 37 push ups συνοδευόμενα με άλμα (burpees) σε ένα λεπτό.

ImageHandler.jpg
«Ήθελα να καθαρίσει το κεφάλι μου και η άσκηση ήταν μια διαφυγή», είπε. «Νόμιζα ότι δεν θα επιβιώσω από αυτήν τη σχέση. Έτσι μόλις ξέφυγα ήξερα ότι έπρεπε να αλλάξω κάτι».

Πλέον, γυμνάζεται καθημερινά για δυο ώρες ενώ έχει ήδη κερδίσει οκτώ βραβεία bodybuilding. Όπως δήλωσε στη Daily Mail το μυστικό της εκτός από τα βάρη είναι και υγιεινή διατροφή μιας και καταναλώνει καθημερινά ψάρια και λαχανικά. Μάλιστα, αποκάλυωψε πως παλαιότερα ζύγιζε 80 κιλά ενώ πλέον έχει πέσει στα 50.

gia-2_0.jpg
«Είμαι ενθουσιασμένη με το βάρος μου. Θεωρώ ότι έχω το σωστό μέγεθος. Αυτό είναι το ιδανικό μου βάρος. Είναι τέλειο για μένα. Αισθάνομαι καλά» δήλωσε, ενώ όπως είπε ο κόσμος νομίζει πως είναι αδελφές με την 40χρονη κόρη της Σκάι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top