Αντιδράσεις και από τη Γερμανία για τον Λαζόπουλο- «Κυνικός υπαινιγμός που του επιστρέφεται»

Τι έγραψε ο Τύπος της χώρας για το σχόλιο που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων

Αντιδράσεις και από τη Γερμανία για τον Λαζόπουλο- «Κυνικός υπαινιγμός που του επιστρέφεται»

​Τα λόγια του Λάκη Λαζόπουλου περί αναπηρίας του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τα οποία προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων, σχολίασαν εκτενώς τα γερμανικά μέσα, καταδικάζοντας την κίνηση αυτή του κωμικού.

«Όχι αστείο». «Άσχημη προσβολή». «Κυνικός υπαινιγμός που του επιστρέφεται» ήταν μερικά απ’ αυτά.

«Οι Έλληνες εξοργισμένοι μετά την προσβολή στον Σόιμπλε», είναι ο τίτλος στην ηλεκτρονική έκδοση της Die Welt. «Ένας Έλληνας κωμικός μπήκε στο στόχαστρο διότι εκφράστηκε κακόγουστα για την παραπληγία του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε», αναφέρει το δημοσίευμα, που παραθέτει το σχόλιο του κ. Λαζόπουλου, αλλά και τις αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Από τον περασμένο χρόνο, ο Λαζόπουλος κοροϊδεύει ξανά και ξανά τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών», αναφέρει ακόμη η εφημερίδα, και υπενθυμίζει ότι πριν από ��ίγο καιρό ο Έλληνας ηθοποιός «απένειμε» στον κ. Σόιμπλε, με φωτογραφικό μοντάζ, τιμητικό βραβείο «απανθρωπιάς».

«Κωμικός προσβάλλει τον Σόιμπλε - οι Έλληνες εξοργισμένοι», είναι ο τίτλος του Spiegel. «Κατηγορία ''όχι αστείο''. Έλληνας κωμικός χλευάζει την αναπηρία του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Τώρα πρέπει ο κωμικός να αντιμετωπίσει σκληρή κριτική από τους συμπατριώτες του», αναφέρει το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του περιοδικού.

Στο δημοσίευμα του Spiegel, σημειώνεται ότι ο κ. Σόιμπλε είναι στην Ελλάδα λιγότερο αγαπητός από οπουδήποτε αλλού και αναφέρει ότι από την αρχή της κρίσης ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών θεωρείται «αυστηρός πρωτεργάτης της πειθαρχίας», ο οποίος σέρνει τη χώρα από τη μύτη με τα σκλη��ά του μέτρα λιτότητας. «Αυστηρές δηλώσεις, κοροϊδία και καρικατούρες για τον Σόιμπλε δεν είναι σπάνιο πράγμα. Αυτό πίστευε μάλλον και ο κωμικός Λάκης Λαζόπουλος - και τόλμησε μια άσχημη προσβολή», γράφει το περιοδικό.
«Έλληνας κωμικός προσβάλλει τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε» είναι ο τίτλος της Handelsblatt, που γράφει ότι ο κ. Λαζόπουλος «κάνει αστεία για την οικονομική κρίση και επιτίθεται εναντίον του Γερμανού υπουργού Οικονομικών» και προσθέτει ότι «τα σκληρά λόγια του Λαζόπουλου προκάλεσαν κύμα οργής».
«Η κορμοστασιά του Σόιμπλε», είναι ο τίτλος της Frankfurter Allgemeine Zeitung, η οποία σημειώνει: «Κωμικός παρεκτρέπεται με ένα σχόλιο για τον Γερμαν�� υπουργό Οικονομικών. Ο κυνικός υπαινιγμός για την παραπληγία του Σόιμπλε του επιστρέφει άμεσα».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top