Ελληνική ταβέρνα στην Ολλανδία σερβίρει πιάτο Τσίπρα και Βαρουφάκη με τίτλο «Εβδομάδα Grexit»

Αυτός είναι ο 62χρονος ιδιοκτήτης του

Ελληνική ταβέρνα στην Ολλανδία σερβίρει πιάτο Τσίπρα και Βαρουφάκη με τίτλο «Εβδομάδα Grexit»

​Tί προτιμάτε: Πιάτο Τσίπρα, Βαρουφάκη ή Ντάισελμπλουμ; Την δημοσιότητα των τριών αυτών πολιτικών προσώπων εκμεταλλεύτηκε μια ελληνική ταβέρνα στο Ναϊμέγκεν της Ολλανδίας.

Με αφορμή το σημερινό Eurogroup αλλά και την Σύνοδο Κορυφής, το εστιατόριο δημοσίευσε μία φωτογραφία του καταλόγου της. Τι περιλάμβανέ αυτός;

piato tsipras.jpg

Είχε το πιάτο «Τσίπρα» που είναι φιλετάκια χοιρινά με σάλτα, πιάτο «Βαρουφάκη» που είναι σουβλάκι, χοιρινή μπριζόλα και γύρος και το πιάτο «Ντάισελμπλουμ» που είναι σουβλάκι, σουτζούκι και γύρος! Το πιο ακριβό είναι το… πρωθυπουργικό πιάτο που κοστίζει 18 ευρώ ενώ τα άλλα κοστίζουν 17,50 ευρώ. Μάλιστα οι τιμές είναι και σε δραχμές ενώ o τίτλος του καταλόγου είναι «Grexit weken» δηλαδή «εβδομάδα Grexit».

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου είναι ο 62χρονος Δημήτρης Κοτσαλας ο οποίος θέλησε με τον τρόπο αυτό να καυτηριάσει τα όσα ακούγονται για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα gelderlander.nl, αναφέρει πως είναι πολύ νευρικός για το τι θα συμβεί ανάμεσα στ��ν Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top