Ξέφρενα πάρτι στην Μαγιόρκα τέλος: Έρχονται βαριά πρόστιμα στους τουρίστες!

Από τις 9 Ιουνίου τίθενται σε ισχύ αυστηροί κανονισμοί

Ξέφρενα πάρτι στην Μαγιόρκα τέλος: Έρχονται βαριά πρόστιμα στους τουρίστες!

​Αλλάζει εικόνα η Μαγιόρκα, δημοφιλής προορισμός για όσους θέλουν να κάνουν ξέφρενα πάρτι που ξεφεύγουν τον έλεγχο.

Από τις 9 Ιουνίου τίθενται σε ισχύ αυστηροί κανονισμοί, που σκοπό έχουν να καταστείλουν τις εικόνες ντροπής με τους τουρίστες–Βρετανούς κυρίως- που κυκλοφορούν μεθυσμένοι και γυμνοί στους δρόμους της πόλης και πολλές φορές επιδίδονται σε δημόσιες ερωτικές περιπτύξεις.

Πιο συγκεκριμένα, στην πόλη Μαγκαλούφ, θα απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί και τα μαγαζιά δεν θα μπορούν να πωλούν ή να σερβίρουν αλκοόλ μετά τα μεσάνυχτα.

Βαριά πρόστιμα που ξεκινούν από 750 ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν όσοι πιαστούν να ουρούν στον δρόμο ή να κυκλοφορούν γυμνοί, ενώ στα 3.000 ευρώ ανέρχεται το πρόστιμο σε όσους επιχειρήσουν να πηδήξουν από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου τους στην πισίνα.

Πέρυσι, έξι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού, προσπαθώντας να κάνουν το αποκαλούμενο balconing.

Για να εφαρμόσουν τους νόμους, 36 αστυνομικοί θα κάνουν πεζοί περιπολίες στους δρόμους.

«Οι νέοι κανόνες έχουν στόχο να προωθήσουν ένα νέο πλαίσιο στο οποίο όλοι οι τουρίστες θα περνάνε καλά, με έναν υπεύθυνο όμως, τρόπο», τόνισε η Ισπανίδα υπουργός Τουρισμού Ιζαμπέλ Μπορέγκο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top