Προφυλακιστέος ο ηθοποιός για την εμπλοκή σε σπείρα κλοπών αυτοκινήτων

Όσα φαίνεται πως υποστήριξε ενώπιον της ανακρίτριας

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση της σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα και της οποίας μέλος κατηγορείται πως ήταν ένας ηθοποιός που συμμετείχε σε γνωστή σειρά των '90s. Πέντε από τα έξι άτομα τα οποία συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς κρίθηκαν προφυλακιστέα, ανάμεσά τους και ο 51χρονος. 

«Δεν είμαι κλέφτης αυτοκινήτων«, φέρεται να είπε ο ηθοποιός 

«Είμαι καλός μάστορας, κι έχω δουλειά όλα αυτά τα χρόνια. Δε θα το παίξω άγιος αλλά για αμάξια που μου λέτε θα σας πω ότι έχει γίνει. Εγώ δεν είμαι κλέφτης αυτοκινήτων. Δεν έχω κλέψει ποτέ, αλλά γνωρίζω ότι στον χώρο μας δεν είναι όλα καθαρά. Εγώ θα σας μιλήσω για τα τέσσερα αυτοκίνητα. Κάποια στιγμή, πριν από περίπου δύο χρόνια, ήρθε ο... και μου ζήτησε να τον βοηθήσω με κάποια πλημμυρισμένα που είχε. Δηλαδή ήθελε να κατεβάσω τις μηχανές που ήταν χαλασμένες από το νερό και να βάλουμε πάνω λειτουργικές που θα μου έφερνε αυτός. Έτσι και έγινε. 

Τα πρώτα λόγια του ηθοποιού που εμπλέκεται σε σπείρα κλοπής οχημάτων

Αλλά κάποια ενώ έκανα τις εργασίες που μου ζητούσε δε με πλήρωνε τα ποσά που είχαμε συμφωνήσει. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί τα κλειδιά από τα αυτοκίνητα που μου έφερνε ήταν απομίμηση. Όταν τον ρωτούσα τι γίνεται, μου τα μασούσε. Το τελευταίο αμάξι που μου έφερε ήταν πολύ ακριβό μοντέλο, το οποίο κι εγώ κατάλαβα ότι ένα τέτοιο αμάξι δεν κόβεται για ανταλλακτικά και με το κλαρκ που βρήκατε στο συνεργείο το έβγαλα στη λεωφόρο Καραμανλή. 

Εκεί παρεξηγηθήκαμε και δεν ξαναπήρα αυτοκίνητα από αυτόν γιατί είμαι 50 χρόνων, έχω προβλήματα υγείας, έχω ένα μικρό παιδί και δε θέλω μπλεξίματα», είπε ο ηθοποιός που έχει προφυλακιστεί. 

Επικαλείται οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα

Η Ρούλα Κουσκουρή μετέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»  όσα φαίνεται πως ισχυρίστηκε ο 51χρονος ενώπιον της ανακρίτριας. 

Ηθοποιός σε σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα - Θύμα τους ο Στάθης Ταυλαρίδης

«Ο πρώην ηθοποιός φαίνεται πως επικαλέστηκε στην ανακρίτρια ότι είχε προβλήματα οικογενειακά, έναν πατέρα που έπρεπε να φροντίζει, ένα παιδί 2,5 ετών που είχε αναγνωρίσει κι είχε έξοδα», είπε η δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής. 

Από την πλευρά του, ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης ο οποίος γνωρίζει προσωπικά τον 51χρονο και έχουν μάλιστα συνεργαστεί, ανέφερε ότι κάποια στιγμή στο παρελθόν του είχε ζητήσει λεφτά για να κάνουν μαζί μια δουλειά. 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top