Ωρωπός: Συγκλονίζει η 69χρονη - «Με χτυπούσε παντού, θα με στραγγάλιζε»

Μιλά αποκλειστικά στο Star η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση βιασμού

Η συγκλονιστική περιγραφή της 69χρονης - Δείτε το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star

Εφιάλτη στα χέρια ενός 24χρονου από το Πακιστάν έζησε μία γυναίκα 69 ετών στην παραλία του Ωρωπού καθώς τη χτύπησε άσχημα και αποπειράθηκε να τη βιάσει. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και περιγράφει μιλώντας στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου τα όσα έζησε.  

Πάτμος: 27χρονος απείλησε με μαχαίρι ηλικιωμένη και τη βίασε

Τα λόγια της συγκλονίζουν:

«Δεν μπορώ να κινηθώ. Με έχει χτυπήσει σε όλο μου το σώμα. Δεν είμαι καλά καθόλου, ούτε ψυχολογικά. Θα ήμουν δεύτερη Τοπαλούδη. Είμαι σίγουρη σε αυτό. Θα με στραγγάλιζε και θα με έριχνε στη θάλασσα να με πνίξει για να μη τον μαρτυρήσω».

Εφιάλτη στα χέρια ενός 24χρονου από το Πακιστάν έζησε μία γυναίκα 69 ετών στην παραλία του Ωρωπού

Η γυναίκα δέχτηκε επίθεση από έναν άντρα 24 ετών από το Πακιστάν ο οποίος είχε σκοπό να τη βιάσει.

Μία επίθεση που έγινε μέρα μεσημέρι στην παραλία του Αγίου Κωνσταντίνου στον Ωρωπό την Πέμπτη 8 Ιουνίου. Η 69χρονη με το ποδήλατό της έφυγε από το σπίτι της με σκοπό να πάει στην παραλία να κολυμπήσει. Φθάνοντας συναντά γνωστούς της από την περιοχή. Λίγα λεπτά αργότερα στην παραλία φθάνει και ο Πακιστανός με ένα ηλεκτρικό πατίνι.

Ωρωπός: Συγκλονίζει η γυναίκα που προσπάθησε να βιάσει ο 24χρονος

Ο 24χρονος άνδρας που επιτέθηκε στην 69χρονη με σκοπό να τη βιάσει στον Ωρωπό / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Την ώρα που η γυναίκα συζητά με τους υπόλοιπους που βρίσκονται στην παραλία, τον βλέπει να κάθεται σε ένα παγκάκι κοντά τους. Όταν μένει μόνη της και αποφασίζει να μπει στη θάλασσα για να κολυμπήσει, τον βλέπει να την ακολουθεί και να κάνει άσεμνες κινήσεις.

Κολωνός: Ποιοι είναι οι άνδρες που συνελήφθησαν για τον βιασμό της 12χρονης

Ωρωπός: «Με βουτάει και με χτυπάει πάνω στο παγκάκι»

«Κατάλαβα ότι κάτι θα μου συμβεί. Και όπως μπήκε, έκανε πως ερχόταν προς τα εμένα. Κάνω κύκλο και βγαίνω. Είμασταν στην παραλία αυτός και εγώ. Κανένας άλλος. Και σε κλάσματα δευτερολέπτου πάω να πάρω το ποδήλατο και τον βλέπω με βουτάει, με χτυπάει πάνω στο παγκάκι, χτύπησα στο κεφάλι μου και γύρισε το σώμα μου, πέφτω πάνω στο ποδήλατό μου στο καρεκλάκι μου και σκάω κάτω στην άμμο. Δεν μπορούσα να σηκωθώ γιατί πριν από ένα χρόνο χειρουργήθηκα στον 12ο σπόνδυλο. Και του λέω "εδώ οι βάρκες έχουν κάμερες και θα σε δούνε και έρχεται η αστυνομία". Κάτι έλεγε αλλά το έλεγε στα πακιστανικά, στα ξένα δεν καταλάβαινα».

Ο 24χρονος όχι μόνο δε φοβήθηκε αλλά άρπαξε τη γυναίκα και την έβαλε στο παγκάκι.

Φρεαττύδα: Αλλοδαποί προσπάθησαν να βιάσουν 17χρονη- Την έσωσε 22χρονος

Ωρωπός: «Βοήθεια, βοήθεια, σας παρακαλώ ελάτε»

«Ήμουν σε σοκ. Με πήγε δια της βίας στο παγκάκι του. Με ξαπλώνει ανάσκελα μου κατεβάζει το μαγιό το κάτω και κοιτούσε γύρω γύρω. Το μάτι του δεν μπορεί να φύγει από τη σκέψη μου. Τον βλέπω μπροστά μου. Δεν έγινε ολοκληρωτική πράξη γιατί δεν μπορούσε γιατί έβλεπε γύρω γύρω μην τον τσακώσουν. Και κάποια στιγμή σε κλάσματα δευτερολέπτου τον βλέπω ότι σηκώνεται και βάζει το παντελόνι του και εκείνη την ώρα κατάλαβα ότι κάποιος είχε έρθει στη θάλασσα. Σηκώθηκα και βλέπω δύο κυρίους με ένα αυτοκίνητο. "Βοήθεια, βοήθεια σας παρακαλώ ελάτε" φώναζα» είπε η γυναίκα.

Ρόδος: Τουρίστρια κατήγγειλε τον βιασμό της από 23χρονο στη θάλασσα

Ωρωπός: Καταγγελίες και για άλλες τρεις επιθέσεις σε γυναίκες 

Ο 24χρονος έφυγε γρήγορα με το πατίνι. Η γυναίκα οδηγήθηκε αρχικά στην αστυνομία και στη συνέχεια στο Θριάσιο Νοσοκομείο ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Ο 24χρονος συνελήφθη ενώ άλλες τρεις γυναίκες τον έχουν καταγγείλει για επιθέσεις εναντίον τους την τελευταία εβδομάδα που βρισκόταν σε σπίτι γνωστών του στον Ωρωπό.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top