'Εγκλημα Ξάνθη: Προφυλακίστηκε ο δολοφόνος του 45χρονου

Στη φυλακή και οι δύο γιοι του και ο γαμπρός του

Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει καρέ καρέ την αρπαγή της 15χρονης από τον 36χρονο / Βίντεο από MEGA

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 36χρονος που δολοφόνησε τον 45χρονο στο Δροσερό Ξάνθης. Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά την απολογία τους και οι δύο γιοι του και ο γαμπρός του.

Ξάνθη: Βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, η δολοφονία έγινε καθώς το θύμα δεν συμφωνούσε η 15χρονη εγγονή του να παντρευτεί τον 17χρονο γιο του θύτη.

Ξάνθη

Προφυλακίστηκε ο καθ' ομολογία δολοφόνος του 45χρονου στην Ξάνθη

Ο 36χρονος φέρεται εδώ και τέσσερις μήνες να απειλούσε το θύμα ότι θα τον σκοτώσει αν δεν του δώσει την εγγονή του για νύφη του γιου του. 

«Θέλω την εγγονή σου για το γιο μου ή θα σε εκτελέσω. Θα πάρω τις σφαίρες και θα σε καθαρίσω», φέρεται να είχε πει στον 45χρονο και στη συνέχεια προχώρησε στην αρπαγή της 15χρονης. 

«Βεντέτα» στην Ξάνθη: Έκαψαν το σπίτι του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου

Έκρυθμη η κατάσταση στο Δροσερό Ξάνθης

Η κατάσταση στο Δροσερό έχει αρχίσει να βγαίνει εκτός ελέγχου, καθώς έχουν σημειωθεί επεισόδια με πυροβολισμούς και πυρπολήσεις σπιτιών και αυτοκινήτων. 

Χθες παρανάλωμα του πυρός έγινε το σπίτι του 36χρονου δράστη της δολοφονίας του 45χρονου, όπως και εκείνο του αδερφού του. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες σε ένα σκηνικό «βεντέτας».

Δολοφονία Ξάνθη: «Τον σκότωσα γιατί ήταν ρουφιάνος» - Το βίντεο στο Tik Tok

Άγνωστοι, αφού πρώτα άδειασαν το σπίτι του 36χρονου καθ' ομολογίαν δράστη στον οικισμό, έβαλαν φωτιά και το έκαψαν, ενώ στη συνέχεια έκαψαν και το σπίτι του αδελφού του.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top