Κατερίνη: Συνελήφθη ο δράστης που σκότωσε και έκαψε τον κομμωτή

«Δεν τον άφηναν να ξεμπλέξει» λέει ο πατέρας του θύματος

Στη σύλληψη ενός ατόμου, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε τον 45χρονο κομμωτή στην Κατερίνη προχώρησε η αστυνομία.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο αυτό είχε προσαχθεί, χθες,3 ως ύποπτος και φέρεται να είχε διαφορές με το θύμα.

45χρονος Κατερίνη

Ο 45χρονος κομμωτής που δολοφονήθηκε στην Κατερίνη

Κατερίνη έγκλημα: «Ήπιαμε, καβγαδίσαμε και τον σκότωσα»

Ο συλληφθείς φέρεται να ομολόγησε την πράξη του. Όπως είπε στους αστυνομικούς, με το θύμα τσακωνόντουσαν συνέχεια, καθώς είχαν οικονομικές διαφορές και διαφορές για ναρκωτικά. Είχε προσαχθεί, μάλιστα, μαζί με άλλα δύο άτομα και η προσαγωγή του μετατράπηκε σήμερα σε σύλληψη. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο 58χρονος, αρχικά προσήχθη για κατοχή ναρκωτικών, αλλά στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι έχει σχέση με την φρικτή δολοφονία στην Καλλιθέα Κατερίνης. 

Ο καθ' ομολογίαν δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το βράδυ της Δευτέρας το θύμα πήγε στο σπίτι του για να του παραδώσει ποσότητα ναρκωτικών. Εκεί οι δυο τους ήπιαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και φέρεται να καβγάδισαν για μια παλιά σύλληψη του 58χρονου, για την οποία εκείνος θεωρούσε υπεύθυνο το θύμα. 

Πάνω στον καβγά, όπως είπε, τον χτύπησε στο κεφάλι με την πίσω πλευρά του όπλου και τον άφησε αναίσθητο. Στη συνέχεια τον μετέφερε πίσω από το νεκροταφείο, όπου τον πυροβόλησε στο στόμα, τον περιέλουσε με βενζίνη και τον έκαψε. 

Ο άτυχος άνδρας αγνοούταν από την περασμένη Δευτέρα και η οικογένειά του ήλπιζε μέχρι τελευταία στιγμή να είναι καλά. 

Έγκλημα Κατερίνη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση στη σορό του 45χρονου

Πατέρας 45χρονου: «Είχε αρχίσει να φτιάχνει τη ζωή του, αλλά δεν τον άφηναν να ξεπλέξει»

Στον ΑΝΤ1 μίλησε και ο πατέρας του 45χρονου, ο οποίος είναι συντετριμμένος από τον χαμό του παιδιού του. 

«Εύχομαι οι αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τον τιμωρήσουν παραδειματικά, όπως του αξίζει», είπε. 

Όπως είπε ο γιος του τον τελευταίο καιρό είχε σταματήσει τη χρήση ναρκωτικών και προσπαθούσε να ορθοποδήσει. 

«Ο γιος μου είχε καθαρίσει, αλλά κάποια άτομα δεν τον άφηναν να ξεπλέξει. Του είχα ανοίξει ένα μαγαζί, είχε αρχίσει να ανεβαίνει η δουλειά του και μετά έγινε αυτό που έγινε», συνέχισε. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 58χρονος είναι γνωστός στην περιοχή, καθώς δημιουργούσε πολλά προβλήματα.

Τη Δευτέρα το απόγευμα ο πατέρας του θύματος γύρισε στο σπίτι, όμως το επόμενο πρωί, που πήγε να τον ξυπνήσει, δε βρήκε τον γιο του στο κρεβάτι του. Ανησύχησε και ειδοποίησε την αστυνομία. 

Κατερίνη: Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Όπως αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο δράστης είχε πυροβολήσει στο κεφάλι τον 45χρονο, του φόρεσε την κουκούλα του φούτερ, που φορούσε, και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά, πιθανόν για να καλύψει τα ίχνη του ή για να καθυστερήσει την αναγνώριση από τις αρχές. Μάλιστα η σφαίρα είχε καρφωθεί στο μάτι του θύματος και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. 

Ο κομμωτής έμενε χρόνια στην Αυστραλία και πρόσφατα είχε επιστρέψει στην Κατερίνη. 

Έγκλημα στην Κατερίνη: Τον έδεσαν και τον έκαψαν 

Κατερίνη δολοφονία

Το σημείο, όπου δολοφονήθηκε ο 45χρονος στην Κατερίνη

Η αστυνομία έλαβε καταθέσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του θύματος για να διαπιστώσει αν είχε διαφορές με κάποιον. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η κατάθεση της αδελφή του, ενώ οι αξιωματικοί έχουν συλλέξει στοιχεία από τον τρόπο του στυγερού εγκλήματος. 

Επίσης, στα χέρια τους είχαν υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, στο οποίο φαίνεται ένα αυτοκίνητο να κινείται προς το νεκροταφείο της Καλλιθέας, όπου εκτελέστηκε ο 45χρονος.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top