Τα escooters της Hive έρχονται στην Αθήνα

Η πρωτοπόρος εταιρεία ενοικίασης αλλάζει τα δεδομένα

Η εταιρεία hive μέλος της Daimler, έρχεται και στην Ελλάδα για να προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες για ασφαλή και γρήγορη μετακίνηση στην πόλη. Τα escooters, η νέα καινοτόμα επιλογή για την μετακίνηση σε μικρές αποστάσεις, θα προσφέρουν στους Αθηναίους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης μια μοναδική εμπειρία.

Τα escooters της hive

Με έμφαση στην ασφαλή οδήγηση των escooters και τον σεβασμό στους πεζούς, η Hive ανακοίνωσε σήμερα και τη συνεργασία με το Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας  (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς», για την οργάνωση ειδικών σεμιναρίων και e-learning, για την ορθή χρήση των escooters. 

Αριστερά: Ο Tristan Torres, CEO της hive και ο Country Manager, hive Greece, Παύλος Βλασσόπουλος

Συγχρόνως, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, η hive θα προχωρήσει στην δημιουργία του Working Group on Micro Mobility, δηλαδή μιας ομάδας εργασίας που θα λειτουργεί γνωμοδοτικά και θα συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι που ασχολούνται με την μετακίνηση στην πόλη. Ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι φορέων και επιχειρήσεων που μαζί με στελέχη του Δήμου θα διαμορφώσουν τις βέλτιστες πρακτικές για την ασφαλή μετακίνηση στην πόλη (best practices). 

Τζένη Μελιτά και Σπύρος Μαργαρίτης με τα escooters της hive εν δράσει

Ο CEO της hive, κ. Tristan Torres Velat δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε και στην Ελλάδα με πρώτο σταθμό την Αθήνα. Δεν είναι μόνο η ιστορική σημασία της πόλης, ούτε ότι αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, αλλά η έφεση που έχουν οι Έλληνες να αγκαλιάζουν κάθε τεχνολογική καινοτομία και με αυτό τον τρόπο να εκτιμούν ο,τιδήποτε τους βοηθά να ανταποκριθούν στους σύγχρονους ρυθμούς της καθημερινότητας τους. Είμαστε πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι που θα συνεργαστούμε με την κα Μυλωνά, και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας  (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς», για να στηρίξουμε το έργο τους για την ασφαλή οδήγηση, αλλά και με τον Δήμο της Αθήνας στο πλαίσιο της Ομάδας Εργασίας».

O Tristan Torres, CEO της hive

Ποια είναι η hive:

Iδρύθηκε το 2018 και η πρώτη πόλη που δραστηριοποιήθηκε είναι η Λισαβώνα. Μαζί με άλλες 14 διεθνείς εταιρείες όπως το Car2GO,  η beat, και το DriveNow, η hive αποτελεί μέλος της κοινής εταιρείας των BMW και Daimler που δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες κινητικότητας στην πόλη που συμπεριλαμβάνει τις FREE NOW, SHARE NOW, REACH NOW, PARK NOW και CHARGE NOW. H hive αποτελεί μέλος του ευρωπαϊκού βραχίονα μετακίνησης, και ειδικότερα του τομέα της εξυπηρέτησης αιτημάτων για μετακίνηση στην πόλη μέσω πλατφόρμας της FREE NOW, που συνολικά αποτελεί την επιλογή για 21 εκατομμύρια χρήστες σε 17 αγορές της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top