Επίθεση δέχθηκε φοιτήτρια σε νοσοκομείο - Έπιασαν τον ληστή επ' αυτοφώρο

Συγκλονίζει η μαρτυρία της

Επίθεση μέρα μεσημέρι  δέχθηκε μια  φοιτήτρια  στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ που συστεγάζεται με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο  την ώρα που προσπαθούσε να βγάλει χρήματα από ΑΤΜ. Η κάμερα του Star και η Λευκή Γεωργάκη κατέγραψαν καρέ καρέ την σύλληψη του δράστη από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου οι οποίοι καταγγέλλουν ότι λόγω ασύλου η αστυνομία  είναι απούσα.

Εργαζόμενοι του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ  συγκρατούν τον ληστή  με το κόκκινο μπουφάν.

Μόλις ο εργαζόμενος κοιτάει αλλού, ο κακοποιός για να ξεφύγει προσπαθεί να τον αιφνιδιάσει χτυπώντας τον.

Αυτό εκνευρίζει τον υπάλληλο που αστραπιαία  αρπάζει τον ληστή από το λαιμό.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας του νοσοκομείου  απωθεί τον ληστή που μόλις έχει αποπειραθεί να αρπάξει τα χρήματα από μια υπάλληλο του νοσοκομείου.  Προσπαθεί να διαφύγει αλλά ο υπάλληλος τον κρατά γερά.

Με τον τρόμο ακόμη ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της η νεαρή κοπέλα που της επιτέθηκε ο ληστής δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ.

Η νεαρή γυναίκα που ήθελε να βγάλει χρήματα από το ΑΤΜ, εξηγεί στους συναδέλφους της πως ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον κακοποιό.

«Ήρθε κατευθείαν στο ασανσέρ και κατάλαβα ότι ήθελε να κάνει κάτι».

Με το ασανσέρ ήσασταν;

«Όχι όχι αυτός ήρθε στο ασανσέρ, αλλά εγώ κατάλαβα ότι θέλει τα λεφτά μου εκείνη την ώρα».

Η νεαρή κοπέλα άρχισε να  καλεί σε  βοήθεια. Ο βιβλιοθηκάριος της πανεπιστημιακής σχολής  που άκουσε τις φωνές έτρεξε να βοηθήσει, αλλά έπεσε θύμα  και αυτός του κακοποιού.

Ο νεαρός  για να μπορέσει να φύγει βγάζει την μπλούζα αλλά  ο γεροδεμένος άντρας της ασφάλειας του νοσοκομείου τον ακινητοποιεί και πάλι.

Τον οδηγούν στο φυλάκιο στην είσοδο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, όπου και εκεί προσποιούμενος ότι θέλει αν βάλει την μπλούζα του επιδιώκει να αποδράσει.

Χρειάστηκε η βοήθεια ενός ακόμη εργαζομένου που τελικά κατάφεραν να τον βάλλουν στο φυλάκιο.

Εργαζόμενοι και φοιτητές είναι τρομοκρατημένοι, καθώς την τελευταία εβδομάδα  έχουν  συμβεί  αρκετές ληστείες  στο συγκριμένο ΑΤΜ.

Οι καθηγητές κρούουν τον κώδωνα του κίνδυνο για τα φαινόμενα εγκληματικότητας στο χώρο του Πανεπιστημίου και του νοσοκομείο και ζητούν άμεσα μέτρα. Αφήνουν δε αιχμές για το θέμα του ασύλου.

Οι κακοποιοί  εκμεταλλεύονται το γεγονός της απουσίας της αστυνομίας, γνωρίζοντας ότι τα θύματα είναι ανυπεράσπιστα.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top