Αποκλειστικό Star: «Είδαμε τον μανιακό με το τσεκούρι στη Χαλκίδα»

’Άνδρας κυκλοφορεί με τσεκούρι και επιτίθεται σε γυναίκες

Τον τρόμο έχει σκορπίσει στη Χαλκίδα, ένας άνδρας με τσεκούρι ο οποίος επιτίθεται σε ανυποψίαστες γυναίκες. Το προφίλ του σκιαγραφούν αποκλειστικά στο Star κάτοικοι της περιοχής που τον έχουν δει. Οι μαρτυρίες τους στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σοκάρουν.

Διαβάστε επίσης: Γυναίκα καταγγέλλει πως δέχτηκε επίθεση με τσεκούρι από άγνωστο άνδρα στην πυλωτή της πολυκατοικίας της

Το σπίτι που βλέπετε στο video «χτύπησε» για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ο... τρελός με το τσεκούρι. Ο πατέρας μιας 19χρονης κοπέλας, περιγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησε το κοριτσάκι του: «Ήρθα να βάλω επιπλεον σύρτη γιατί η μικρή έχει φοβηθεί! Κλαίει συνέχεια. Της είχε επιτεθεί κι εκείνης πριν λίγους μήνες ένας. Πήγε να βγει από το σπίτι και την τράβαγε από τα μαλλιά».

Όπως αποκαλύπτει κάτοικος της Χαλκίδας: «Τρεις μήνες τραβάει αυτή η ιστορία. Συμβαίνουν και άλλα περιστατικά αλλά φοβούνται να τα πουν».

Ο άνδρας με το τσεκούρι πλησίασε τη γυναίκα εδώ στην πιλοτή της πολυκατοικίας όπου διαμένει, στο κέντρο της Χαλκίδας. Όταν τον είδε άρχισε να φωνάζει τρομοκρατημένη. Τότε εκείνος, τράπηκε σε φυγή.

«Επειδή δουλεύει ο σύζυγός μου στο νοσοκομείο, είναι security, είπε ότι σε μια κοπέλα από το νοσοκομείο της επιτέθηκαν σπίτι. Την έριξε κάτω, τη φόβησε, δεν πήρε χρήματα. Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα χρημάτων, προφανώς δεν είναι φυσιολογικός, Σκεφτείτε ότι μετά τις 7 δεν βγαίνουμε έξω, φοβόμαστε!»

«‘Είδαμε τον μανιακό με το τσεκούρι»

 

Κάτοικοι της γειτονιάς που τον έχουν δει, μιλούν ν για έναν άνδρα ψηλό, αδύνατο, έως 35 ετών, που κυκλοφορεί ρακένδυτος.

Εχει επιτεθεί και στο παρελθόν ο μανιακός  με το τσεκούρι

 

Στη Χαλκίδα συναντήσαμε και την Λάουρα. Όπως λέει, πριν από ένα μήνα, ο ίδιος άνδρας προσπάθησε να επιτεθεί και στις αδερφές της: «Κάθονταν οι αδερφές μου σε ένα παγκάκι στην πλατεία και πάει αυτός ο κύριος να τους επιτεθεί, κρατούσε και τσεκούρι. Φοβήθηκαν και έτρεξαν».

Η αστυνομία κάνει φύλλο και φτερό την περιοχή για να εντοπίσει τον άνδρα με το τσεκούρι…

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top