Θρίλερ με εξαφάνιση 16χρονης στον Κορυδαλλό - Η δραματική έκκληση του πατέρα στο Star

«Το μόνο που θέλω είναι να ανοίξω τώρα τα μάτια μου και να δω την Κική μου!»

Μια όμορφη κοπέλα μόλις 16 ετών εξαφανίστηκε από κεντρική πλατεία του Κορυδαλλού. Ο πατέρας της μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, κάνει έκκληση για βοήθεια, τονίζοντας πως η κόρη του κινδυνεύει.

 «Το μόνο που θέλω είναι να ανοίξω τώρα τα μάτια μου και να δω την Κική μου! Από τη στιγμή που δεν είναι στο σπίτι μου στην αγκαλιά μου το δικό μου παιδί κινδυνεύει»!

Κάθε λεπτό που περνάει είναι κρίσιμο.  Κάθε λεπτό που περνάει γίνεται όλο και πιο επώδυνο για τον πατέρα της όμορφης Κικής.  Λυγίζει, ανησυχεί για το αγγελούδι του.

«Έχω πληροφορίες ότι κυκλοφορεί στον Κορυδαλλό ππανω σε ένα μαύρο μηχανάκι. Θέλω να πω σε αυτόν που το οδηγεί να ου φέρει πίσω το κορίτσι. Μην φοβάται δεν θα του ρίξω ευθύνες. Είμαι ανοιχτός, είναι η ηλικία της να έχει σχέση, της επέτρεψα αν είχε σχέση να τη φέρει και στο σπίτι και να την παίρνει από το σπίτι για να μη γίνεται όλο αυτό. Είχε ξαναεξαφανιστεί και στο παρελθόν δύο φορές και γύρισε μετά από 4 μέρες. Κάνει την επανάστασή της», λέει ο πατέρας της 16χρονης.

- Ένταση υπήρχε σπίτι;

«Ένταση σε κάθε οικογένεια υπάρχει. Αν εννοείτε βία όχι. Τα λατρεύω τα παιδιά μου. Περνάμε άσχημα οικονομικά αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα».

- Πιστεύετε ότι ο άντρας που τη συνοδεύει μπορεί να της δίνει και ουσίες;

«Ναι όλα περνάνε από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή!»

Η 16χρονη Κική εξαφανίστηκε από την πλατεία  Μέμου στον Κορυδαλλό την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 20.00 η ώρα το βράδυ. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.

«Μαζί είχαμε έρθει στην πλατεία και με τον αδερφό της και τον σκύλο. Ανέβηκα να φτιάξω φαγητό και όταν γύρισα έλειπε. Της έστελνα μηνύματα, είχε κλειστό το κινητό και στο Facebook δεν απαντούσε. Μην φοβάται να γυρίσει, είμαστε φίλοι με το παιδί μου, ξέρει ότι δεν θα την μαλώσω», λέει ο ο πατέρας.

 «Η κόρη μου κινδυνεύει, έχει μπλέξει με παρέες Ρομά»

 

Η 16χρονη κοπέλα είχε αρκετούς συμμαθητές Ρομά με τους οποίους έκανε κολλητή παρέα. Οι γονείς της φοβήθηκαν ότι θα «έμπλεκε» γι΄ αυτό και την πίεσαν να σταματήσει το σχολείο και να αφοσιωθεί στο kick boxing.

To είχαμε σταματήσει επίτηδες το σχολείο γιατί δεν μου άρεσαν οι παρέες που έβλεπα στο Facebook ότι έιχε κάνει. Θα συνέχιζε του χρόνου. Την έσπρωξα στο kick boxing γιατί ήξερα ότι έτσι θα αποφύγει πολλά πράγματα. Την πρώτη μέρα εξαφάνισης μου έγραψε μπαμπά μου δεν μπορώ να γίνω αυτό που ονειρεύεσαι. Ρίχνω το βάρος  και στον εαυτό μου. Ίσως την πίεσα εγώ με τον αθλητισμό».

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της όμορφης Κικής, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

 

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

http://www.star.gr/tv/el/Pages/News.aspx?artId=9&artTitle=kentriko_deltio_eidiseon

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top