Δεκαέξι Πρεσβευτές Αφρικανικών χωρών κοντά στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων η κυρία Βαρδινογιάννη υποδέχθηκε Πρέσβεις, Πρόξενους και Ακόλουθους Πρεσβειών 16 Αφρικανικών χωρών

Εκπρόσωποι  Αφρικανικών χωρών δηλώνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στα παιδιά της Ελπίδας. Στα παιδιά που καθημερινά δίνουν τη μάχη τους με τον καρκίνο. Στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων η κυρία Βαρδινογιάννη υποδέχθηκε  πρέσβεις, Πρόξενους και Ακόλουθους Πρεσβειών, 16 Αφρικανικών χωρών. 

Όπως είπε η κυρία Βαρδινογιάννη στην ομιλία της: «Μέσα από τη στήριξή σας το μήνυμα της δύσκολης μάχης των παιδιών μας ενάντια στον καρκίνο θα αγγίξει πολλούς ανθρώπους σ' ολόκληρο τον κόσμο και αυτό είναι ένα πολύτιμο δώρο γι' αυτά τα παιδιά».

Οι  πρεσβευτές των Αφρικανικών χωρών με επικεφαλής τον Πρέσβη της Νοτίου Αφρικής και Κοσμήτορας της ομάδας  παρέδωσαν στο σύλλογο Ελπίδα μέρος των εσόδων του 16ου Φεστιβάλ Αφρικανικής Γαστρονομίας, Μουσικής και Λαϊκής Τέχνης, που διεξήχθη τον περασμένο Μάιο.

«Γνωρίζουμε ότι ο μόνος τρόπος για να προσέξουμε το καλό της κοινωνίας μας είναι να έχουμε ανθρώπους σαν και εσάς και ανθρώπους στην κοινωνία των πολιτών που πραγματικά νοιάζονται», δήλωσε ο Πρέσβης  Νοτίου Αφρικής Marthinus van Schalkwyk.

Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε για την ευαισθησία  και τη συμπαράστασή  στον δύσκολο αγώνα που δίνουν τα παιδιά  ενάντια στον καρκίνο και απένειμε το «Βραβείο Εκτίμησης»  του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» στην Οργανωτική Επιτροπή του Αφρικανικού φεστιβάλ.

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top