Μπαράζ κινητοποιήσεων για το πολυνομοσχέδιο - 24ωρες απεργίες σε ΜΜΜ, πλοία και περίθαλψη

Επεισόδια έξω από το Υπουργείο Οικονομικών

Φουντώνουν οι αντιδράσεις και οι κινητοποιήσεις από τα συνδικάτα, εναντίον του πολυνομοσχεδίου και ειδικά εναντίον της διάταξης για τις απεργίες. Πριν από λίγη ώρα, συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ βρέθηκαν αντιμέτωποι με δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ βρίσκονται μια ανάσα από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, που βρίσκονται στη συμβολή Νίκης- Μητροπόλεως, έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη.

Μια σπίθα αρκεί για να πάρει φωτιά η διαδήλωση. Οι αστυνομικές δυνάμεις οπισθοχωρούν προς την πλατεία Συντάγματος. Οι διαδηλωτές επιστρέφουν στην είσοδο του υπουργείου Οικονομικών. Κολλάνε πανό και βάφουν με κόκκινη μπογιά συνθήματα πάνω στα κατεβασμένα ρολά.

Πανό για τις απεργίες στο Λευκό Πύργο

«Κάτω τα ξερά σας από την απεργία», έγραφε το πανό που κρέμασαν μέλη του ΠΑΜΕ στον Λευκό Πύργο.

Μπαράζ απεργιών κατά του πολυνομοσχεδίου

Οι εργαζόμενοι του μετρό και του τραμ έχουν εξαγγείλει απεργία για την Παρασκευή. Ακινητοποιημένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας. 24ωρη πανελλαδική απεργία έχουν κηρύξει και οι νοσοκομειακοί γιατροί, ενώ δεν θα κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες εξαιτίας της απεργίας των διανομέων τύπου

Aίσθηση προκάλεσε η απάντηση του προέδρου των τριτέκνων, στον Ε. Τσακαλώτο, ο οποίος επικαλέστηκε την ιδιότητα του ως τρίτεκνος, προκειμένου να υπερασπιστεί τις ανατροπές στα οικογενειακά επιδόματα.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα  εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top