Προφυλακίστηκε ο πατροκτόνος του Ηρακλείου - «Φταίει το αλκοόλ» υποστήριξε στην απολογία του

Είπε πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον πατέρα του

Προφυλακίστηκε, μετά την απολογία του, ο 34χρονος πατροκτόνος, ο οποίος ανήμερα τα Χριστούγεννα, στο Ηράκλειο Κρήτης, είχε σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια,  τον πατέρα του, μετά από καυγά που είχαν. Την ώρα της απολογίας, έγινε η κηδεία του θύματος.

Στο αλκοόλ έριξε όλη την ευθύνη ο 34χρονος πατροκτόνος.  Στην απολογία του είπε πως δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει, και ότι τόσο ο ίδιος, όσο και το θύμα, βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατροκτόνος, υποστήριξε ότι με τον μπαμπά του είχαν εξαιρετικές σχέσεις και δεν είχε κανένα λόγο να κάνει κάτι τέτοιο. Ήταν μια κακιά στιγμή. Δεν θυμάται γιατί τσακώθηκαν. Ο καυγάς έγινε λόγω του αλκοόλ. Είχαν καταναλώσει πολύ μεγάλες ποσότητες.

Ο δικηγόρος του πατροκτόνου, Κώστας Πατρικαλάκης, δήλωσε:  «Υπήρξε συμπλοκή δυο μεθυσμένων ανθρώπων που δεν είχαν να χωρίσουν τίποτα και πήγαν να γιορτάσουν μαζί τα Χριστούγεννα».

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ζήτησε να γίνει εκ νέου εξέταση στον πελάτη του, διότι και ο ίδιος έφερε εκδορές από την πάλη που -όπως ισχυρίζεται- προηγήθηκε με τον πατέρα του, πριν τον πνίξει.

Μετά την απολογία του, αποφασίστηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η προφυλάκιση του πατροκτόνου, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

 

Δείτε στο video το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top