Η σύλληψη του βαρώνου της κοκαΐνης και το "καυτό" πελατολόγιο

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Οταν πριν απο λιγες μερες ο 33χρονος Σερβος μεταφεροταν στα δικαστηρια για να απολογηθει, δεν ειχε πει το παραμικρο. Ειχε επιλεξει να κρατησει το στομα του κλειστο για ενα απο τα μεγαλυτερα κυκλωματα διακινησης κοκαινης στη χωρα μας. Ηθελε με αυτον τον τροπο να προστατευσει το πελατολογιο του και τον βασικο συνεργο του, εναν 35χρονο Σερβο που συμφωνα με την αστυνομια, ειχε ενεργο ρολο στην πωληση των ναρκωτικων.

Ο 33χρονος παιρνει επανω του ολο το βαρος των 136 κιλων κοκαινης που ηταν μεσα στο πολυτελες διαμερισμα οπου ειχε νοικιασει. Προσπαθει να βγαλει απο το καδρο των ερευνων τον ανθρωπο που ειχε παρουσιαστει σαν επιχειρηματιας με εδρα την Ελβετια και αναζητουσε σπιτι στα νοτια προαστια για να το αγορασει.

Μπορει να εχει την δικονομικη δυνατοτητα αλλα οι αστυνομικοι της διωξης ναρκωτικων δεν του εδωσαν την παραμικρη... δυνατοτητα να ξεφυγει της συλληψης του οταν τον εντοπισαν εξω απο καταστημα στην περιοχη της Βαρκιζας

Τι και αν λιγο νωριτερα εκανε επικινδυνους ελιγμους καθως οδηγουσε, οταν του περασαν χειροπεδες δεν εκανε καμια αποπειρα να ξεφυγει καθως γνωριζε οτι ειχε μπει τελος στην διακινηση κιλων κοκαινης με το πολυτελες αυτοκινητο του στους πελατες που ηταν ετοιμοι να αγορασουν ποσοτητες χονδρικως.

Οταν οι αστυνομικοι τον εβαλαν στο αυτοκινητο και πηρε το δρομο για τα γραφεια της Διωξης ναρκωτικων, ταυτοχρονα ξεκινουσε και η ερευνα τους για να βρουν σε ποια ονοματα αναφερονταν τα 31 σημειωματα με κιλα και ευρω που εντοπισαν στο διαμερισμα της Βαρκιζας.

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top