ΧΑΟΣ στην Εθνική Αθηνών-Πατρών! Εγκλωβισμένη οδηγός στο STAR: Πολύ ανοργάνωτο το κράτος, λυπάμαι

Κολλημένοι στο δρόμο για ώρες εκατοντάδες πολίτες - Δείτε τις νέες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ για τους δρόμους και την κακοκαιρία!

Μπάχαλο επικρατεί στην Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών λόγω της κακοκαιρίας. Εκατοντάδες οδηγοί παραμένουν για ώρες κολλημένοι σε ένα συγκεκριμένο σημείο, ενώ στο 183ο χλμ Αθηνών-Πατρών, στην έξοδο προς Σελιανίτικα γίνεται εκτροπή των οχημάτων.

Ο εφιάλτης ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ανατράπηκε νταλίκα στο ρεύμα του δρόμου από Πάτρα προς Αθήνα (172 χλμ) και λίγο αργότερα «δίπλωσε» και δεύτερη νταλίκα στο αντίθετο ρεύμα! Αποτέλεσμα ήταν να κλείσει η νέα Εθνική Οδός και η κυκλοφορία να γίνεται από την παλαιά Εθνική Οδό και εκατοντάδες άνθρωποι να παραμείνουν για ώρες εγκλωβισμένοι μέσα στο κρύο! 

Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο δύσκολη όταν τρία ΙΧ αυτοκίνητα, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου ξέφυγαν από την πορεία τους και ανατράπηκαν στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Πατρών. 

Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας, «πρέπει οι οδηγοί να έχουν υπομονή, γιατί η παλαιά εθνική οδός έχει πολλά προβλήματα και η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται ουσιαστικά από...  μια λωρίδα, ενώ στο Αίγιο υπάρχει μεγάλη χιονόπτωση και τρομερός πάγος».

Μια εγκλωβισμένη οδηγός παρενέβη τηλεφωνικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, εκφράζοντας την αγανάκτηση της για την μεγάλη ταλαιπωρία. «Είχαμε ξεκινήσει από την Αθήνα στις οκτώ το πρωί, φτάσαμε στη μία το μεσημέρι στην Πάτρα και στις 15:30 ξεκινήσαμε από Πάτρα! Αλλά μέχρι τις 19:00 ήμασταν στο Αίγιο και πηγαίναμε σημειωτόν! Δεν υπήρχε καμία ενημέρωση από την αστυνομία! Δεν καθάρισαν τους δρόμους, ήταν όλοι κλειστοί! Πολύ ανοργάνωτο το κράτος! Λυπάμαι», είπε η κυρία Ευαγγελία Βαφειάδου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ 

Ενημέρωση σχετικά με καιρικά φαινόμενα, διακοπές κυκλοφορίας λόγω βροχόπτωσης-συσσώρευσης υδάτων- κατολισθήσεων -ηλεκτροδοτήσεις, σε όλη την επικράτεια. Δείτε ΕΔΩ περισσότερα 

Ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Δείτε ΕΔΩ περισσότερα 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top