Παπάς μαλώνει σε καφενείο με οπαδούς του Σώρρα, άλλοι ορκίζονται στον Δία και άλλοι κοιμούνται!

Σουρεάλ καταστάσεις στην Καβάλα – Έγιναν viral τα ΒΙΝΤΕΟ

«Σίγουρα μας ψεκάζουν». Αυτό θα σκεφτούν πολλοί αναγνώστες μόλις δουν τα όσα διαδραματίζονται σε καφενεία της επαρχίας! Κάπου ανάμεσα στα τσίπουρα και τους ελληνικούς καφέδες, στα χριστουγεννιάτικα φωτάκια και τις συζητήσεις για τα χωράφια, αγρότες και άλλοι επαρχιώτες δίνουν όρκο για κοσμικό πυρ, πολέμαρχους, ενεργό ύδωρ και συμπαντική συνειδητότητα!

Το ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί είναι από καφενείο στην Καβάλα, όπου μια  κυρία φωνάζει τον όρκο και οι υπόλοιποι επαναλαμβάνουν. 

«Ορκίζομαι στην συμπαντική συνειδητότητα και νομοτέλεια ως μονάδα στην ένωση όλων των ιερών ψυχών όπου η δύναμη τους είναι το κοσμικό πυρ»,  φωνάζουν όλοι οι υποστηρικτές ή καλύτερα... σχεδόν όλοι, γιατί κάποιοι κοιμούνται, άλλοι γελάνε αμήχανοι, και άλλοι παίζουν χαρτιά! 

>

Η γιορτή…. χάλασε όταν κάποια στιγμή μπήκε μέσα στο καφενείο ο παπάς της περιοχής! «Καλά δεν ντρέπεστε να ακούτε αυτούς τους αντίχριστους εδώ», είπε ο ιερέας, προκαλώντας την αντίδραση των εκπροσώπων του Σώρρα. 

Ακολούθησαν βρισιές για τον Δία και μπάχαλο! Ο πάτερ φανερά εκνευρισμένος, απευθυνόμενος στους θαμώνες του καφενείου, τους είπε «ανοίξτε στο ίντερνετ να δείτε ποιος είναι ο Σώρρας»

«Κεριά και λιβάνια», είπε κάποια στιγμή ο πάτερ αγανακτισμένος, κουνώντας με απογοήτευση το κεφάλι του για του  αμαρτωλούς!

«Ουστ, ουστ! Αι πάγαινε ρε παπά», του φώναζαν κάποιοι οπαδοί του Σώρρα! 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top