ΑΡΠΑΓΗ 3χρονου παιδιού αναστατώνει το Αγρίνιο–Ο πατέρας του πίσω από το θρίλερ!

Δύο άτομα τραυματίστηκαν – Έρευνες σε εξέλιξη από την ΕΛΑΣ

ΑΡΠΑΓΗ 3χρονου παιδιού αναστατώνει το Αγρίνιο–Ο πατέρας του πίσω από το θρίλερ!

Μια αρπαγή ενός 3χρονου αγοριού έχει αναστατώσει το Αγρίνιο. Το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Παναιτώλιο.

Τρεις δράστες- ένας εκ των οποίων ο βιολογικός πατέρας του αγοριού- άρπαξαν από τα χέρια της μητέρας του το παιδί με βίαιο τρόπο, τραυματίζοντας παράλληλα δύο άλλα άτομα της οικογένειας που ήταν μπροστά στο γεγονός.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις νεαροί Ρομά, ηλικίας 28, 26 και 37 ετών πήγαν σε κατοικία που διαμένει η μητέρα, επίσης Ρομά, του τρίχρονου αβάπτιστου παιδιού και το άρπαξαν με επεισοδιακό τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος παππούς του αγοριού επιχείρησε να εμποδίσει την αρπαγή και μάλιστα προσπάθησε να σταματήσει το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι νεαροί. Κατά την προσπάθεια του αυτή και ενώ το όχημα κατευθυνόταν κατά πάνω του για να αποφύγει το ατύχημα χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματος του. Κατά το επεισόδιο, επιχειρώντας να συγκρατήσει τον πατέρα της, τραυματίστηκε ελαφρά και η 8χρονη αδερφή της 23χρονης μητέρας του παιδιού.

Όπως αναφέρει το agrioniopress.gr, οι τρεις νεαροί πάντως εξαφανίστηκαν με το παιδί και οι αστυνομικές αναζητήσεις είναι σε εξέλιξη...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top