ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ σε Θεσσαλονίκη-Πάτρα-Γιάννενα! Στο νοσοκομείο αστυνομικός διευθυντής

Με φωτιές, καταστροφές και ζημιές «γιόρτασαν» το Πολυτεχνείο

​Ένταση και επεισόδια μικρής έντασης σημειωθήκαν το πρωί της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, όταν αριστεριστές εμπόδισαν σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσουν στεφάνι για την επέτειο του Πολυτεχνείου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

thes.jpg

Ορισμένοι ήρθαν στα χέρια και για λίγα λεπτά η κατάσταση βγήκε εκτός έλεγχου. Μια γυναίκα μάλιστα από τα σπρωξίματα έπεσε στο οδόστρωμα.

Η ένταση στην συμπρωτεύουσα συνεχίστηκε και το βράδυ της Πέμπτης, και επεισόδια ξέσπασαν μεταξύ ομάδων αντιεξουσιαστών και δυνάμεων των ΜΑΤ.

Όσοι οδηγοί δεν πειθάρχησαν στις εντολές της αστυνομίας να μην αφήσουν τα οχήματα τους σταθμευμένα στο κέντρο της πόλης σήμερα ρισκάρισαν και κάποιοι από αυτούς το πλήρωσαν ακριβά, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του seleo.gr.

EPEISODIATHES.jpg
EPEISODIATHES2.jpg
thes.jpg

thes2.jpg

Τεταμένη όμως ήταν η κατάσταση και στο Παράρτημα του Πανεπιστήμιου Πάτρας, όταν φοιτητές εμπόδισαν μέλη της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσουν στεφάνι. Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι με τους φοιτητές να απαντούν με συνθήματα.

Τo βράδυ της Πέμπτης η ένταση μεταφέρθηκε στους δρόμους της πόλης. Αντιεξουσιαστές και αστυνομικοί έπαιξαν πετροπόλεμο, με τους πρώτους να σπάνε τζάμια, να καίνε κάδους και IX και να καταστρέφουν δημόσια περιουσία! Και στην Πάτρα οι μολότοφ έπεφταν βροχή!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thebest.gr, η αστυνομία προχώρησε σε 15 προσαγωγές!

patra.jpg

patra2.jpg

patra3.jpg

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Τραυματίστηκε ο αστυνομικός Διευθυντής κατά την διάρκεια των επεισοδίων

Mε τραύμα στο μέτωπο νοσηλεύεται ο αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από διαδηλωτές, έξω από την Περιφέρεια Ηπείρου, το βράδυ της Πέμπτης κατά την διάρκεια επεισοδίων στην πόλη για το Πολυτεχνείο.

Διαδηλωτές στο τέλος της πορείας πέταξαν εναντίον του αστυνομικού διευθυντή ένα καδρόνι και τον τραυμάτισαν στο μέτωπο. Δέκα λεπτά αργότερα μεταφέρθηκε με... ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με το epirusgate.blogspot.gr, ο αστυνομικός διευθυντής είναι εκτός κινδύνου, ενώ η αστυνομία έκανε προσαγωγές.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top