Συνελήφθη πασίγνωστος επιχειρηματίας-Από το πρώτο τραπέζι πίστα με χειροπέδες δίπλα σε Ρομά!

Φέρεται να εμπλέκεται στην συμμορία που έκλεβε διάσημους!

Συνελήφθη πασίγνωστος επιχειρηματίας-Από το πρώτο τραπέζι πίστα με χειροπέδες δίπλα σε Ρομά!

​Γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας που έχει αδυναμία στο ωραίο φύλο και τα πανάκριβα αυτοκίνητα συνελήφθη την Πέμπτη, καθώς φέρεται να εμπλέκεται στην αδίστακτη μαφία των Ρομά, που ξάφριζε διάσημους!

Η είδηση έπεσε σαν... βόμβα στα καλλιτεχνικά στέκια, όπου σύχναζε ο κύριος, αφού κανείς δεν φανταζόταν ότι ο επιχειρηματίας με τα μοντέλα, τα πρώτα τραπέζια στα μπουζούκια και τα ακριβά γούστα θα είχε σχέση με μια από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις της χώρας, στην οποία μάλιστα κινούσαν νήματα οκτώ φαμίλιες Ρομά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατέληξαν στην σύλληψη του 40χρονου επιχειρηματία έπειτα από παρακολουθήσεις ηγετικών στελεχών, της εγκληματικής οργάνωσης. Όπως μεταδώσαμε και νωρίτερα στο star.gr, o ρόλος του επιχειρηματία στην σκληρή μαφία ήταν να μαθαίνει εμπιστευτικές πληροφορίες για τα μέτρα ασφαλείας στα σπίτια επωνύμων. Πληροφορίες που έδινε στα μέλη της σπείρας, με το αζημίωτο.

Το όνομα του επιχειρηματία είναι ιδιαίτερα γνωστό, όπως και η φυσιογνωμία του, αφού συχνά φιγουράρει σε περιοδικά lifestyle. Ο συγκεκριμένος άντρας που λατρεύει αδυναμία τους λουλουδοπόλεμους, τις όμορφες γυναίκες, τα supercars, είχε και στο παρελθόν... "μπλεξίματα" με τις αρχές για υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της αδερφής, πασίγνωστου μοντέλου!

Όπως πρώτο αποκάλυψε το star.gr, η εγκληματική οργάνωση που είχε ξαφρίσει κόσμο και κοσμάκη, εξαρθρώθηκε έπειτα από πολύμηνη έρευνα τουλάχιστον 600 αστυνομικών. Mέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί γύρω στα 35 άτομα, ενώ αναζητούνται άλλα 45, που επίσης ευθύνονται για περίπου 2.000 κλοπές σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Γιάννενα, Έβρο και πολλά άλλα μέρη της χώρας.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΣΙΚΕΛΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ:

Σύμφωνα με την αστυνομία η δομή της εγκληματικής οργάνωσης ήταν στα πρότυπα της Σικελικής Μαφίας. Ο βασικός κορμός ήταν 7 με 8 φαμίλιες. Αυτός που έκανε κουμάντο ήταν ο αρχηγός της κάθε φαμίλιας, ο οποίος έδινε εντολή στους υπαρχηγούς του, για τις ληστρικές επιδρομές. Στη βάση της πυραμίδας ήταν δεκάδες εκτελεστικά όργανα που έκαναν τις ληστείες. Συνήθως αυτοί κρατούσαν το 40% από τα κλοπιμαία και το υπόλοιπο 60% το έδιναν στον αρχηγό της οικογένειας.
Στις τηλεφωνικές τους επικοινωνίες τα μέλη της σπείρας χρησιμοποιούσαν μια σπάνια διάλεκτο των Ρομά, για να μην γίνονται κατανοητοί από την αστυνομία σε περίπτωση παρακολούθησης. Ο κάθε αρχηγός φαμίλιας μάλιστα, είχε το δικό του παρατσούκλι όπως ο «Εισαγγελέας», ο «Μπίλιας» και ο «Ράμπο».
Παράλληλα με την έρευνα της αστυνομίας, βρίσκεται σε εξέλιξη εσωτερική έρευνα των αδιάφθορων της ΕΛΑΣ, καθώς έχουν εντοπιστεί αστυνομικοί οι οποίοι εμφανίζονται να συνομιλούν τηλεφωνικά με αρχηγικά μέλη της σπείρας για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Δείτε επίσης:

Aπίστευτες και κωμικοτραγικές σκηνές με τους ληστές που ξάφρισαν Βίσση και Καριοφύλλη

ΕΠΙΑΣΑΝ τους ληστές της Βίσση-Ζούσαν σαν πρίγκιπες!Ο ρόλος του κηπουρού και οι έρευνες

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι διαρρήκτ��ς που άνοιγαν τις βίλες των διασήμων στα Βόρεια Προάστια

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top