ΣΠΑΡΑΞΕ η μητέρα του αγνοούμενου Καραμιχαηλίδη-“Βοηθήστε με να τον βρω, πριν τον φάνε τα ψάρια”

ΘΡΙΛΕΡ με την εξαφάνιση του 30χρονου που είχε πάει για διακοπές στην Αλόννησο και χάθηκε για πάντα

​Έναν απίστευτο εφιάλτη ζει η μητέρα του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μυστηριωδώς τον περασμένο Αύγουστο, μετά από βαρκάδα στην Αλόννησο, όπου έκανε διακοπές με τη σύντροφό του.

karamixailidis.jpgagno.jpg

Η μητέρα του Θεσσαλονικιού, Ματούλα Κουτρώτσιου με δάκρυα στα μάτια, μίλησε στην εκπομπή του Ε, «Αποκαλυπτικά» για το μαρτύριο που βιώνει εδώ και δύο μήνες…

«Έχουμε ψάξει σε όλο το νησί, δεν ξέρει κανείς τίποτα, ή δεν θέλουν να μιλήσουν», είπε η μητέρα του Γιώργου, που δεν στα��άτησε λεπτό να ψάχνει τα ίχνη του παιδιού της, κάνοντας παράλληλα έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει.

«Αν ξέρουν κάτι να μιλήσουν, να βρω τον Γιώργο μου, πριν τον φάνε τα ψάρια! Τους παρακαλώ πολύ να μιλήσουν έστω και ανώνυμα, θα βρεθεί μετά η άκρη! Θέλω να βρω τον Γιώργο μου» είπε η Ματούλα Κουτρώτσιου, σπαράζοντας στην κάμερα .

«Κάπου θα είναι ο Γιώργος μου, δεν είναι ούτε σκυλί, ούτε γατί, δύο μέτρα είναι! Να με βοηθήσουν να βρω ότι έμεινε από το παιδί μου, δεν ήταν καρφίτσα να πέσει και να χαθεί», πρόσθεσε .

«Το κολύμπι του ήταν άψογο! Ήθελε να φύγει από το νησί, δεν ξέρω όμως γιατί», είπε ένας από τους άνθρωπος που είδαν τον Γιώργο λίγο πριν χαθεί για πάντα.

Ο δήμαρχος της Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης, υποστήριξε από την πλευρά του ότι όλο το νησί βοήθησε πολύ την οικογένεια, επιβεβαίωσε ωστόσο ότι οι έρευνες… σταμάτησαν, τονίζοντας ότι οι αρχές έκαναν ότι μπορούσαν.

petros21.jpg
Π.Βαφίνης
ΒΙΝΤΕΟ Ε
Δείτε επίσης:

ΘΡΙΛΕΡ με την εξαφάνιση του Γιώργου Καραμιχαηλίδη-«Κάτι κακό έχει συμβεί στο παιδί μου»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top