Αστυνομικός «προειδοποιεί» για τα προσφυγόπουλα: Υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης… αγάπης (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι λέει στο star.gr

Αστυνομικός «προειδοποιεί» για τα προσφυγόπουλα: Υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης… αγάπης (ΦΩΤΟ)

​Την Δευτέρα χτύπησε το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς σε όλη τη χώρα… Παιδάκια κουβαλώντας την τσάντα τους πέρασαν το κατώφλι του σχολείου τους. Φέτος όμως στην ίδια τάξη μαζί τους θα είναι και προσφυγόπουλα.

Για ακόμη μία φορά, ωστόσο, υπήρξαν αντιδράσεις για όλα αυτά τα παιδάκια που ήλθαν στην χώρα μας για μια καλύτερη ζωή! Γονείς έκαναν φασαρία για να μην πάνε τα δικά τους παιδιά στο ίδιο σχολείο με τα προσφυγόπουλα ενώ υπήρξαν και κάποιοι που έβαλαν και… λουκέτο!

λ.jpg
Την καλύτερη απάντηση για όλες αυτές τις αντιδράσεις έδωσε ο Φωτεινός Παγιαύλας, ο αστυνομικός που έχει υπηρετήσει σε σημεία υποδοχής, ο οποίος με μια ανάρτηση του στο Facebook, προειδοποίησε για κίνδυνο μετάδοσης… αγάπης. Όπως καταλαβαίνετε, η ανάρτηση του έγινε viral στο διαδίκτυο, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και shares.

«Έζησα με τα προσφυγάκια- μεταναστάκια στη Πλ. Βικτωρίας, στον Ελαιώνα, στη Νάξο, στην Αμοργό, στη Σάμο, στο Αγαθονήσι, στη Χίο, στον Κατσικά Ιωαννίνων, στο λιμάνι του Πειραιά και επιβεβαιώνω πως υπάρχει θέμα μετάδοσης. Υπάρχει θέμα μετάδοσης αγάπης, γέλιου, κεφιού, ανθρωπιάς! Να μη ξεχνάμε τα ελληνάκια, ειδικά αυτά που ζουν σε αποκλεισμένα χωριά και νησιά. Όμως, να μη ξεχνάμε και τα προσφυγάκια- μεταναστάκια και να έχουν από σήμερα μια καλή σχολική χρονιά! Αξίζει να συναναστρεφόμαστε με τα παιδιά, με όλα τα παιδιά!».

Ο ίδιος μιλώντας στο star.gr αναφέρει πως τα παιδάκια δεν πρόκειται να κολλήσουν κάποια ασθένεια τα ελληνόπουλα,όπως υποστηρίζουν όσοι αντιδρούν στο συγκεκριμένο μέτρο του υπουργείου Παιδείας.

«Κοιτάξτε, τα παιδάκια αυτά μένουν σε καταυλισμούς που στην καλύτερη περίπτωση ίσα που φτάνουν την βάση. Μέσα στα χώματα και τις λάσπες. Το να πάνε σε σχολείο θα τα βοηθήσει όχι μόνο και κοινωνικά αλλά και στην υγεία τους. Οι γιατροί λένε πως δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσουν τα ελληνόπουλα κάποια αρρώστια καθώς είναι εμβολιασμένα.

ι.jpg
Το αντίθετο ακριβώς, λένε, ότι θα βοηθήσουν τα προσφυγόπουλα να αποκτήσουν αντισώματα. Και δεν θα κολλήσουν και θα βοηθήσουν άλλα παιδιά. Για όσους μιλούν για κρούσματα μέσα σε hot spot να σας πω ότι κάποιοι συνάδελφοι μου έχουν κολλήσει αλλά από ενήλι��ες… όχι από παιδιά».

Της Αλέκας Νικόλα (anikola@star.gr)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top