Ταλαιπωρίας συνέχεια- Για 5η συνεχόμενη μέρα χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη

Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας

Χωρίς λεωφορεία θα παραμείνει και σήμερα, Τετάρτη, η συμπρωτεύουσα, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ αποφάσισαν τη συνέχιση της επίσχεσης εργασίας.

Για πέμπτη συνεχόμενη μέρα, η Θεσσαλονίκη, είναι χωρίς λεωφορεία καθώς οι 2.300 εργαζόμενοι ζητούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους που φτάνουν τα 6,1 εκατ. ευρώ.

Στην σημερινή συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη, οι δυο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία και για αυτό οι απασχολούμενοι στον ΟΑΣΘ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.

«Για τους εργαζόμενους το αποτέλεσμα της σημερινής συνάντησης δεν ήταν το αναμενόμενο, παρότι θέλαμε η όλη διαδικασία να ολοκληρωθεί σήμερα ώστε να καταβληθούν τα δεδουλευμένα μας», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Όπως επισήμανε, ο υπουργός πρότεινε μεν στους εργαζομένους να καταβληθούν τα δεδουλευμένα του Ιουλίου, αλλά οι ίδιοι διαφώνησαν ζητώντας την πλήρη εξόφληση των οφειλόμενων.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι έχουν προβεί σε επίσχεση εργασίας από το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, διεκδικώντας δεδουλευμένα ύψους 6,1 εκατ. ευρώ των 2.300 απασχολούμενων στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top