«Δεν σκότωσε ο άνδρας μου τον Μπεν» λέει η χήρα του Μπάρκα – Η αποκάλυψη πριν πεθάνει

«Πάντα βοηθούσε την αστυνομία όσο μπορούσε, ακόμη και όταν ήταν πολύ άρρωστος»

«Δεν σκότωσε ο άνδρας μου τον Μπεν» λέει η χήρα του Μπάρκα – Η αποκάλυψη πριν πεθάνει

«Ο άντρας μου ήταν καλός άνθρωπος, δεν είχε καμία ανάμειξη με την εξαφάνιση του Μπεν» τονίζει η χήρα του Κωνσταντίνου Μπάρκα, Βαρβάρα, απορρίπτοντας όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για ανάμειξη του εκλιπόντος συζύγου της στην εξαφάνιση του Μπεν.

Όπως τονίζει στην Sunday Mirror, οι δυο τους δεν μίλησαν ποτέ για το τι συνέ��η εκείνη την ημέρα: «Ο σύζυγός μου ποτέ δεν μου είπε τι πραγματικά έγινε εκείνη την ημέρα. Δεν μου μίλησε ούτε μία φορά για τον Μπεν. Ακόμη κι όταν πέθαινε δεν ανέφερε το όνομα του Μπεν».

Ωστόσο, αποκαλύπτει πως ο Κωνσταντίνος Μπάρκας της είχε πει για ένα αυτοκίνητο που είχε δει εκείνη την ημέρα στο σημείο της εξαφάνισης.

Kostantinos-Barkas-digger.jpg
Σύμφωνα με την ίδια, ο αποθανών βοηθούσε πάντα την αστυνομία όποτε του το ζητούσε «ακόμη και όταν ήταν πολύ άρρωστος και έκανε μεταγγίσεις αίματος».

«Δεν το πιστεύω ότι μετά από τόσα χρόνια, συμβαίνει και πάλι αυτό» λέει η χήρα του Κωνσταντίνου Μπάρκα, καθώς το σενάριο του δυστυχήματος εξετάστηκε και το 2012 όταν ο Κωνσταντίνος Μπάρκας είπε ότι την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση του παιδιού είχε σκάψει με εκσκαφέα ένα βαθύ χαντάκι, σε απόσταση μόλις 15 μέτρων από το σημείο στο οποίο χάθηκαν τα ίχνη του.

Δείτε ακόμη:

Κακά τα νέα για τον μικρό Μπεν: Μάρτυρας λέει πως είναι νεκρός και σκοτώθηκε απο εκσκαφέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top