Ο Φίλης λέει "όλα λειτουργούν ρολόι",όμως άλλα δείχνει η κάμερα-Κενά για γέλια και για κλάματα!

Τι αλλάζει και σε ποια μαθήματα φέτος

​Μπορεί ο υπουργός παιδείας, Νίκος Φίλης να επιμένει ότι η φετινή χρονιά ξεκίνησε ομαλά και χωρίς ελλείψεις, το ρεπορτάζ του Star πάντως άλλα δείχνει!

ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Στο 1ο Δημοτικό σχολείο Γέρακα το ολοήμερο δεν λειτουργεί, γιατί δεν υπάρχει δάσκαλος! Στο συγκεκριμένο Δημοτικό, όπως και σε αρκετά ακόμη σχολεία στην Παλλήνη, το Πόρτο Ράφτη, και το Λαύριο δεν υπάρχουν δάσκαλοι ειδικοτήτων για Αγγλικά, Θεατρικές σπουδές και Εικαστικά.

Τα κενά αυτά θα κληθούν να καλύψουν και καθηγητές από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, οπού και εκεί σύμφωνα με συνδικαλιστές, υπάρχουν 4.ΟΟΟ κενά.

Εν τω μεταξύ, ο υπουργός παιδείας επανήλθε στο θέμα της κατάργησης του μαθημάτων των Αρχαίων από τα εξεταζόμενα μαθήματα του γυμνασίου. «Χρειαζόμαστε Αρχαιομάθεια, άλλο αυτό κι... άλλο η Αρχαιοπληξία», είπε μεταξύ άλλων, προκαλώντας τις αντιδράσεις των φιλολόγων.

Από φέτος παράλληλα αλλάζει και ο τρόπος διδασκα��ίας του μαθήματος των Θρησκευτικών και θα περιέχει τη διδασκαλία του συνόλου των θρησκευμάτων. Με τον τρόπο αυτό το υπουργείο παιδείας επιδιώκει να συμμετέχουν στο μάθημα όλοι μαθητές, ανεξάρτητα από τη θρησκεία τους και να μη χρειάζεται να ζητούν απαλλαγή.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Δείτε επίσης:

Στηρίζει Πολάκη ο Φίλης και βλέπει… συνομωσία: Μας έχουν στοχοποιήσει – Εμένα με λένε χοντρό!

ΑΥΤΟΨΙΑ star.gr σε σχολείο ΕΡΕΙΠΙΟ!Κάνουν μάθημα στα χαλάσματα ενώ ��πάρχει ολοκαίνουργιο κτίριο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top