Μόνο στο star.gr: Σε ΑΥΤΟ το σπίτι άφησε την τελευταία του πνοή ο Αλέξανδρος Βέλιος

Τι λένε στη γειτονιά του γνωστού δημοσιογράφου

Μόνο στο star.gr: Σε ΑΥΤΟ το σπίτι άφησε την τελευταία του πνοή ο Αλέξανδρος Βέλιος

​Στα 63 του χρόνια και ταλαιπωρημένος από τον καρκίνο, άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Γέρακα ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος. Ωστόσο, επέλεξε να «φύγει» με έναν τρόπο «αξιοπρεπή» όπως έλεγε ο ίδιος, αλλά και πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Με αυτόν της «μη υποβοηθούμενης ευθανασίας».

36845_230357170_o.jpg
Η πλατεία του Γέρακα έγινε γειτονιά του για πολύ μικρό διάστημα. Σε ένα απο τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας που βλέπετε στις φωτογραφίες, έζησε περίπου τις τελευταίες 20 μέρες της ζωής του. Είχε μετακομίσει από το σπίτι που ζούσε μαζί με την οικογένεια του, τη σύζυγό του, Νάντια Γερολυμάτου και την 6,5 ετών κόρη τους, Αμαλία, στη Νέα Σμύρνη. Αυτός ήταν και ο λόγος που ελάχιστοι ��νώριζαν ότι έμενε εκεί ο σπουδαίος δημοσιογράφος.

24116837_627129258_o.jpg
Το star.gr βρέθηκε στη γειτονιά που έζησε τις τελευταίες του μέρες ο Αλέξανδρος Βέλιος.

388.jpg

236840_1592427847_o.jpg
Ο φύλακας εστιατορίου, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι, ήταν από τους πρώτους που έμαθαν για το θάνατό του, παρόλο που δεν γνώριζε ότι πρόκειται για τον δημοσιογράφο.

11_o.jpg
«Ήταν ξημερώματα, περίπου στις 3:30 και εκείνη την ώρα δεν περνούσε ψυχή από την πλατεία. Είδα μια νεκροφόρα, η οποία σταμάτησε έξω από το σπίτι. Έμεινε σταθμευμένη για περίπου μία ώρα. Τους παρακάλεσα να σταθμεύσουν λίγο πιο πέρα, και τότε μου είπαν ότι θα ανέβουν σε αυτήν την πολυκατοικία. Από διακριτικότητα δεν ρώτησα τίποτε άλλο. Μαζί ήταν κάποιοι άνθρωποι και έδειχναν συντετριμμένοι. Προφανώς οι συγγενείς του νεκρού. Δεν ήξερα ότι πρόκειται για τον Αλέξανδρο Βέλιο. Δεν ήξερα καν ότι έμενε εδώ» είπε χαρακτηριστικά στο star.gr ο φύλακας.

0964839_o.jpg
«Δεν τον γνώριζα προσωπικά. Είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι μένει στη γειτονιά αλλά δεν τον είχα δει ποτέ. Το θεωρώ αξιοπρεπές αυτό που έκανε. Μακάρι να το επέτρεπε η πολιτεία να είναι προσωπική επιλογή του καθενός» δήλωσε στο star.gr, άλλος γείτονας του, ο φαρμακοποιός, κ. Καλοκαιρινός.

141_n.jpg
Ο μόνος γείτονας που τον είχε δει, είναι ο ιδιοκτήτης ενός εκ των καταστημάτων της πλατείας, ο οποίος για λόγους διακριτικότητας δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του. Αυτό που θέλησε να αναφέρει στο star.gr ήταν το εξής: «Ναι τον γνώριζα. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος. Λυπηθήκαμε πολύ και οφείλουμε να σεβαστούμε την οικογένεια».

Σοφία Βάγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλέξανδρος Βέλιος: Με ποιόν μίλησε λίγες ώρες πριν «φύγει» - Κανόνισαν να συναντηθούν!

Αλέξανδρος Βέλιος 4 μέρες πριν πεθάνει: «Βιάζομαι να φύγω! Ο θάνατος δεν είναι τίποτα»

Το συγκλονιστικό σημείωμα του Αλέξανδρου Βέλιου για το φέρετρο και το μνήμα του!

Έβαλε τέλος στη ζωή του ο Αλέξανδρος Βέλιος - Δημοσίευσε σε βίντεο το «αντίο» του!

Τι σημαίνει η «υποβοηθούμενη ευθανασία» και τι ισχύει στην Ελλάδα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top