Κατερίνη: Eντοπίστηκε η γυναίκα που άφησε το νεογέννητο μωρό της στο φωταγωγό!

Ομολόγησε η ίδια την πράξη της

Κατερίνη: Eντοπίστηκε η γυναίκα που άφησε το νεογέννητο μωρό της στο φωταγωγό!

​Μια 26χρονη γυναίκα από την Αλβανία είναι η «μάνα» που εγκατέλειψε το νεογέννητο κοριτσάκι της, σε φωταγωγό οικοδομής στο κέντρο της Κατερίνης. Την πράξη της ομολόγησε η ίδια στους αστυνομικούς της ασφάλειας Κατερίνης, μετά από αρκετές ώρες. Εις βάρος της γυναίκας έχει σχηματιστεί δικογραφία, αλλά δεν συνελήφθη, καθώς είχε παρέλθει το Αυτόφωρο.

Η 26χρονη Αλβανίδα είναι παντρεμένη και έμενε σε πόλη της Θεσσαλίας, σύμφωνα με το katerini-news. Πριν από δύο μήνες ήρθε στην Κατερίνη, στο σπίτι όπου ζουν οι γονείς της μαζί με τα άλλα δύο της αδέλφια. Κανείς δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος άλλα ούτε η ίδια είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στους αστυνομικούς, το μεσημέρι της Κυριακής μπήκε στο μπάνιο και γέννησε ένα κοριτσάκι, αφήνοντάς το, από το παράθυρο, στον ακάλυπτο! Κ

ανείς στο σπίτι όσο και στην οικοδομή δεν είχε καταλάβει το παραμικρό, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, όταν το κλάμα του μωρού αναστάτωσε την οικοδομή. Τότε ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και στη συνέχεια η αστυνομία.

Το νεογνό νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες από katerini-news

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top