ΑΝΑΤΡΟΠΗ: ΔΕΙΤΕ ποιοι είναι οι top προορισμοί Ελλήνων για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Η Μύκονος... αγνοείται

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: ΔΕΙΤΕ ποιοι είναι οι top προορισμοί Ελλήνων για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

​Ο Αύγουστος ήλθε και όσοι δεν έχουν πάει διακοπές περιμένουν πως και πως τον Δεκαπενταύγουστο για να κουνήσουν το μαντήλι στην πόλη και τις υποχρεώσεις τους και να ξεκουραστούν σε κάποιο από τα όμορφα μέρη της χώρας μας.

Για αυτό το λόγο η Trivago δημοσίευσε τους top προορισμούς για τον φετινό Δεκαπενταύγουστο… Η λίστα είναι γεμάτη εκπλήξεις, καθώς οι ανατροπές είναι μεγάλες σε σχέση με πέρσι!

Η περσινή πρωτιά της Χαλκιδικής ανήκει φέτος στα Χανιά, ενώ η Πάργα που πέρσι ήταν στη δέκατη θέση, αυτή τη χρονιά σκαρφάλωσε στη δεύτερη. Αρκετά υψηλότερα συγκριτικά με την περσινή χρονιά φαίνεται να είναι και η Νάξος, η οποία ανέβηκε από τη 15η θέση στην τρίτη. Σύβοτα και Σκιάθος καταλαμβάνουν την τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, ενώ η Σκόπελος, η Ρόδος και το Ναύπλιο ακολουθούν.

destinations.jpg
Το Τολό έκανε την εμφάνισή του στην φετινή δεκάδα, από την οποία έλειπε πέρσι, με το Ρέθυμνο να ακολουθεί στη δέκατη θέση. Η Αμμουλιανή είναι ο ενδέκατος σε προτίμηση προορισμός φέτος, με την Καλαμάτα και το Πόρτο Χέλι να εμφανίζονται στις 12η και 13η θέση, ενώ η Αιδηψός και η Κέρκυρα ολοκληρώνουν τη δεκαπεντάδα.

Αισθητή θα έλεγε κανείς ότι είναι η απουσία της Μυκόνου, τόσο από την περσινή, όσο και από την φετινή κατάταξη. Η Σαντορίνη ήταν μέσα στους top προορισμούς το 2015 αλλά το 2016... "εξαφανίστηκε".

Η παραπάνω ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Μαρτίου και πρώτης Αυγούστου 2016, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 11 και 16 Αυγούστου 2016.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top