ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ για το πακέτο-ΒΟΜΒΑ σε δικαστικό αναζητά η αντιτρομοκρατική!

Αιχμηρή ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ για το πακέτο-ΒΟΜΒΑ σε δικαστικό αναζητά η αντιτρομοκρατική!

Ανάληψη ευθύνης και εγκληματολογικά εργαστήρια θα δώσουν τις απαντήσεις στην Αντιτρομοκρατική υπηρεσία για το πακέτο - βόμβα που στάλθηκε χθες σε ανώτατο δικαστικό λειτουργό. Την ίδια στιγμή, αιχμηρή είναι η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία.

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν πάρει φωτιά και τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες θα προσπαθήσουν να βρουν κάποιο αποτύπωμα ή γενετικό υλικό του κατασκευαστή του πακέτου - βόμβα που στάλθηκε στον Εφέτη ο οποίος δικάζει την υπόθεση του Noor 1.

Την ίδια στιγμή, αναλυτές της αντιτρομοκρατικής περιμένουν μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή τους, το κείμενο ανάληψης ευθύνης του εκρηκτικού πακέτου. Όσο κάτι τέτοιο δεν γίνεται η ανησυχία τους μεγαλώνει καθώς δεν αποκλείουν οι βομβιστές να επιχειρήσουν και άλλο χτύπημα, και αυτή τη φορά ίσως δεν τους προδώσει ο μηχανισμός.

Μετά την δεύτερη απόπειρα εναντίον δικαστικού λειτουργού σε διάστημα δυο μηνών, η Ένωση δικαστών και Εισαγγελέων με μια αιχμηρή ανακοίνωση της επιτίθεται σε πολιτικούς και αστυνομία:

«Οι Έλληνες Δικαστές και Εισαγγελείς θα εξακολουθούν με την ίδια υπευθυνότητα να διακονούν το λειτούργημά τους και να διαφυλάττουν πάντα και πρωτίστως την ανεξαρτησία τους, επισημαίνει δε τις ευθύνες εκπροσώπων των δύο άλλων Λειτουργιών, Εκτελεστικής- Νομοθετικής, για συμπεριφορές και δηλώσεις που υποθάλπουν τέτοιες καταστάσεις».

Ο μηχανισμός που εστάλη χθες στο σπίτι του εφέτη στον Υμηττό είναι παρόμοιος με αυτόν που είχε σταλεί στις αρχές Ιουνίου στην Πρόεδρο Εφετών στην περιοχή του Παπάγου και δεν είχε εκραγεί. Ο αποστολέας θα αναλάβει και τα δυο χτυπήματα ή θα περιμένει το χτύπημα που δυστυχώς θα τραυματίσει τον παραλήπτη;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top