Στο διαλυμένο ΕΣΥ, το φακελάκι ZEI! Συνελήφθησαν δυο γιατροί

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Στο διαλυμένο ΕΣΥ, το φακελάκι ZEI! Συνελήφθησαν δυο γιατροί

​Συνελήφθησαν από την διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας δυο γιατροί, ο ένας δημόσιου νοσοκομείου και ο άλλος ιδιώτης, για φακελάκι, μετά από καταγγελία ασθενούς.

Στο ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπακωστοπούλου θα δείτε πως οι πολίτες συχνά αποφασίζουν από μόνοι τους να δώσουν φακελάκι σε γιατρό για να έχει ο δικός τους άνθρωπος καλύτερη αντιμετώπιση.

Ο κύριος Τάσος Δημητρόπουλος είναι οδηγός ταξί. Όπως είπε στο STAR έδωσε δυο φορές φακελάκι σε δημόσια νοσοκομεία για αγαπημένα του πρόσωπα. Δεν το έκανε γιατί τον εκβίασαν οι γιατροί... αλλά γιατί ο ίδιος θεώρησε πως με αυτόν τον τρόπο θα πρόσεχαν περισσότερο τους δικούς του ανθρώπους.

Στο διαλυμένο ΕΣΥ, το φακελάκι βασιλεύει!

Δυο ακόμα γιατροί, ένας ουρολόγος ιδιώτης και ένας ουρολόγος δημόσιου νοσοκομείου πιάστηκαν για φακελάκι από την αστυνομία... ο ιδιώτης παρέπεμψε τον ασθενή στον γιατρό του δημόσιου νοσοκομείου για χορήγηση ενδοφλέβιας αντιβίωσης κι όταν τελείωσε η θεραπεία του ζήτησε 100 ευρώ... τα χαρτονομίσματα ήταν προσημειωμένα και οι γιατροί συνελήφθησαν.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο γιατρός του δημόσιου νοσοκομείου συνελήφθη για το φακελάκι ενώ ο ιδιώτης για άμεση συνέργια στο φακελάκι των 100 ευρώ!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top