Ο ΕΛΛΗΝΑΣ σύμβουλος του Τραμπ μιλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο STAR

Τι θα κάνει για το ελληνικό χρέος;

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ σύμβουλος του Τραμπ μιλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο STAR

​Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Χρήστος Μαραφάτσος, ο Σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ που ορίστηκε να κινητοποιήσει την ομογένεια υπέρ του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων, μίλησε αποκλειστικά στο χθεσινό κεντρικό ειδήσεων του STAR και τον Δημήτρη Σουλτογιάννη.

Σε ερώτηση για το τι θα κάνει ο Τραμπ με το ελληνικό χρέος σημείωσε «Ο Ντόναλτ Τραμπ είναι ένας επιχειρηματίας. Το έχει πει πολλές φορές ότι έχει χτίσει μια επιτυχημένη αυτοκρατορία μέσα από το χρέος. Γνωρίζει τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία πολύ περισσότερο από την Χίλαρι Κλίντον και τον Μπαράκ Ομπάμα. Αυτό είναι που χρειάζεται η Ελλάδα. Χρειάζεται κάποιον σαν τον Ντόναλτ Τραμπ.

Χρειάζεται κάποιον που να γνωρίζει καλά την κατάσταση στην Ελλάδα και κάποιον να πολεμήσει για εμάς. Ο Ντόναλτ Τραμπ έχει μια απίστευτη ενέργεια που όταν τον αντικρύζεις ξέρεις τι θα λάβεις. Είναι ευθύς. Τα λέει όπως είναι και η πρόβλεψή μου είναι ειλικρινά πως θα είναι ένας αγώνας στήθος με στήθος, δεδομένης της κατάστασης στις ΗΠΑ και στον κόσμο. Είναι ο τύπος του ηγέτη, ο επιχειρηματίας και το πρόσωπο που θα τα καταφέρει. Νομίζω πως θα προηγηθεί».

Έπειτα στο ερώτημα ποια είναι η διαφορά του με την Χίλαρι Κλίντον, τόνισε «Ξέρουμε ακριβώς τι να περιμένουμε από την Χίλαρι Κλίντον. Είναι πολιτικός του συστήματος και πηγαίνει με το σύστημα. Με αυτήν την τακτική δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Είχαμε την Χίλαρι Κλίντον στον Λευκό Οίκο σαν Πρώτη Κυρία, την γνωρίσαμε ως υπουργό Εξωτερικών. Τι έχει κάνει για τη χώρα μας; Είμαστε μια χώρα με πολλές ανάγκες αλλά και πολλές ευκαιρίες. Ο Ντόναλτ Τραμπ είναι επιχειρηματίας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top