ΑΥΤΟΨΙΑ STAR-Λεωφορεία-ΣΑΡΑΒΑΛΑ αφήνουν τα «κομμάτια» τους στο δρόμο

Αποτελούν κινούμενες «βόμβες»

​Λεωφορεία με σκουριασμένα αμαξώματα και φθαρμένα ελαστικά κυκλοφορούν καθημερινά στους δρόμους μεταφέροντας επιβάτες.

Ο Βάγγελης Γκούμας με την κάμερα του STAR, πραγματοποίησε αυτοψία και έμεινε κυριολεκτικά άφωνος από την εικόνα του πρώτου αστικού λεωφορείου που εντόπισε σε στάση κοντά στην Μενάνδρου. Σκουριά βρήκε σχεδόν σε όλο το αμάξωμα στους θόλους των φτερών, στα πατώματα κοντά στις πόρτες αλλά και σε πολλά σημεία πάνω στην καρότσα. Ολόκληρα κομμάτια έφυγαν απλά με ένα μικρό τράβηγμα.

Ο οδηγός έδειξε και το ταμπελάκι του λεωφορείου όπου φαινόταν η ηλικία του… Αισίως έκλεινε τα 16 χρόνια.

Στην Ακαδημίας μια απλή ματιά ήταν αρκετή για να δεις την φθορά σε αρκετά λεωφορεία που μεταφέρουν χιλιάδες επιβάτες καθημερινά.

Ελαστικά ήταν χωρίς πέλμα, σε κάποια έλειπαν ολόκληρα κομμάτια και η δικαιολογία συνηθισμένη: «δεν πειράζει είναι καλοκαίρι».

Δυστυχώς ανταλλακτικά δεν υπάρχουν, ενώ όπως είχαμε δείξει και στο παρελθόν χρησιμοποιούνται μεταχειρισμένα ανταλλακτικά από άλλα λεωφορεία που κανιβαλίζονται λόγω έλλειψης χρημάτων.

Το θέμα είναι ότι περνούν οι μήνες και αντί να βελτιώνεται η κατάσταση δείχνει να χειροτερεύει και όλα αυτά σε βάρος οδηγών και επιβατών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top