Συγκλονίζει ο 12χρονος από το Άργος: «Ο πατέρας μου με κρατούσε για να με βιάσει ο εραστής του»

Περιέγραψε στους αστυνομικούς τα μαρτύρια που ζούσε

Συγκλονίζει ο 12χρονος από το Άργος: «Ο πατέρας μου με κρατούσε για να με βιάσει ο εραστής του»

Το πρωτοφανές περιστατικό στα ελληνικά χρονικά, της σεξουαλικής κακοποίησης 12χρονου αγοριού από τον πατέρα του και τον 35χρονο εραστή του, συνεχίζει να παγώνει την κοινή γνώμη, με τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως.

Το άτυχο παιδί, το οποίο έχει διαγνωσθεί με αυτισμό, σοκάρει με τις λεπτομέρειες που εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς, για την κόλαση που βίωνε, στο σπίτι του ομοφυλόφιλου πατέρα του και του ερωτικού του συντρόφου, στο Άργος.

«Ο πατέρας μου με κρατούσε από τα χέρια και με ακινητοποιούσε για να με βιάσει ο φίλος του. Έβαζα όλη μου τη δύναμη, αλλά δεν μπορούσα να τα καταφέρω. Φώναζα, αλλά δεν ήταν εκεί κανείς να με βοηθήσει» φέρεται να είπε το παιδί στις αρχές.

Ο 12χρονος περιέγραψε τα μαρτύρια που ζούσε στα χέρια τους, σοκάροντας ακόμα και τους αστυνομικούς. Ο ίδιος φέρεται να είπε πως έκλαιγε, ζητούσε να τον αφήσουν και πάλευε με όλη του τη δύναμη. Όμως μάταια. Το τέρας που έχει την ατυχία να είναι πατέρας του, έλεγε στον 12χρονο να μην πει τίποτα σε κανέναν.

Οι δυο άντρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης ��τον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα Ναυπλίου. Ο 35χρονος εραστής προφυλακίστηκε, ενώ ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, λόγω μεγάλου (65%) ποσοστού αναπηρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΦΡΙΚΗ στο Άργος- Πατέρας ΒΙΑΖΕ μαζί με τον εραστή του τον 12χρονο ΓΙΟ του (ΦΩΤΟ)

Άργος: Ο Πα-Τέρας έβλεπε τον εραστή του να βιάζει τον 12χρονο γιό του με σεξουαλικά βοηθήματα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top