Στην Ελλάδα για διακοπές η Πριγκίπισσα του Μαρόκου- Από την Κυλλήνη στην Κρήτη

Χωρίς τον Βασιλιά Μοχάμεντ τον Έκτο... αλλά μαζί με τα παιδιά της

Στην Ελλάδα για διακοπές η Πριγκίπισσα του Μαρόκου- Από την Κυλλήνη στην Κρήτη

​Στη χώρα μας βρίσκεται η Πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λάλα Σάλμα, όπου αναμένεται να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, η Πριγκίπισσα μαζί με τα παιδιά της, έφτασαν το απόγευμα της Κυριακής, στο αεροδρόμιο του Αράξου Αχαϊας. Στη συνέχεια, με πολυπληθή συνοδεία μετέβησαν σε πολυτελές ξενοδοχείο στα Λουτρά Κυλλήνης.

salma-1--z.jpg
Φέτος, η Πριγκίπισσα ήρθε στην Ελλάδα, χωρίς τον Βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμεντ τον Έκτο. Πέρυσι για πρώτη φορά είχαν έλθει μαζί στην Ηλεία, και ο Βασιλιάς έμεινε μαγεμένος από την ομορφιά της περιοχής.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που συνόδευαν την Πριγκίπισσα ήταν μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και προσωπικό. Μαζί τους είχαν και πολλές αποσκευές. Συνολικά, η αποστολή που ταξίδεψε από το αεροδρόμιο του Αράξου για την Κυλλήνη ήταν περισσότερα από είκοσι οχήματα.

o-PRINCESS-LALLA-SALMA-570.jpg
Από την Κυλλήνη στην Κρήτη

Η Πριγκίπισσα του Μαρόκου αναμένεται να φτάσει σήμερα στην Κρήτη, σύμφωνα με το cretapost, όπου θα καταλύσει σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Ελούντας. Για την μετακίνηση της έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα ασφαλείας.
Σημειώνεται ότι η Πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα, επιλέγει αρκετά καλοκαίρια της να τα περάσει στη χώρα μας. Πρώτη φορά είχε επισκεφθεί τη χώρα μας το 2007 και από τότε δεν χάνει το καλοκαίρι στην Ελλάδα…
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top