Γιατί ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ τον γιο πρωτοκλασάτου ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Η δίκη θα γίνει στις 15 Ιουλίου 2016

Γιατί ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ τον γιο πρωτοκλασάτου ΥΠΟΥΡΓΟΥ

​Πάγωσαν οι αστυνομικοί όταν συνειδητοποιήσαν ότι ο γιος υπουργού πρώτης γραμμής ήταν ένας από τους 4 συλληφθέντες για τα άγρια επεισόδια κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής συγκέντρωσης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Μαρούσι, το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να συμμετείχε στην ομάδα των 40-50 μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου, που βρέθηκαν στα γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Κηφισίας.

Όταν βγήκαν μέλη της Χρυσής Αυγής από το κτίριο, ακολούθησαν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους αντιεξουσιαστές και τους Χρυσαυγίτες.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές νεαρών, οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις, όταν μεταφέρθηκαν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας.

Σε βάρος των νεαρών, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο γιος του υπουργού σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια. Το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, με την παρουσία αλληλέγγυων, όπου αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς η δίκη τους αναβλήθηκε για τις 15 Ιουλίου 2016.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top