«Αιμορραγεί» το νοσοκομείο της Κέρκυρας-Τραγική η κατάσταση και στην Κρήτη!

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του STAR

​Πληθαίνουν οι καταγγελίες για το χάλι στα δημόσια νοσοκομεία. Στην Κρήτη οι κληρικοί δίνουν τα λεφτά από το παγκάρι ώστε να αγοράσουν οι γιατροί αναλώσιμα. Τραγικές είναι οι ελλείψεις και στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Σε τουριστική περίοδο, που η Κέρκυρα βουλιάζει από τουρίστες, το νοσοκομείο του νησιού ψυχορραγεί... αν κάποιος θέλει να κάνει εξέταση αίματος και ούρων και δεν είναι έκτακτο περιστατικό, θα πρέπει σύμφωνα με τους εργαζομένους να απευθυνθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Οι καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ σε ότι αφορά τα χειρουργεία που γίνονται στο νοσοκομείο της Κέρκυρας είναι σοβαρές.

Στην Κρήτη οι γιατροί και νοσηλευτές κάνουν το... σταυρό τους όταν δέχονται περιστατικά. Και οι κληρικοί που κατανοούν τις δυσκολίες, ανοίγουν τα παγκάρια και κάνουν δωρεές.

Τα μικροβιολογικά ιατρεία σχεδόν όλων των δημόσιων νοσοκομείων αδυνατούν να δουλέψουν σωστά λόγω της έλλειψης προσωπικού.

Το βράδυ η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη καθώς το προσωπικό λιγοστεύει και η αναμονή στα επείγοντα είναι πολύ μεγάλη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top