Δεν έχουν ΤΕΛΟΣ οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για το ΜΑΡΤΥΡΙΟ του Γιακουμάκη–Πήγαν να τον πνίξουν με πετσέτα

Η Δικαιοσύνη προσπαθεί να ρίξει φως στα βασανιστήρια που γίνονταν στην Γαλακτοκομική Σχολή

Δεν έχουν ΤΕΛΟΣ οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για το ΜΑΡΤΥΡΙΟ του Γιακουμάκη–Πήγαν να τον πνίξουν με πετσέτα

​Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται συνεχώς στο φως σχετικά με τα βασανιστήρια στα οποία υποβαλλόταν επί δύο χρόνια ο Βαγγέλης Γιακουμάκης από νταήδες συντοπίτες του.

Η Δικαιοσύνη προσπαθεί να ρίξει φως στη συγκλονιστική αυτή υπόθεση, ενώ πρώην διοικητικοί υπάλληλοι της Σχολής παραπέμπονται σε δίκη, καθώς δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα περιστατικά bullying που υπέστη ο Βαγγέλης από συμφοιτητές του, παρά το γεγονός ότι γνώριζαν τις συμβαίνει.

Τα βασανιστήρια της κρητικής παρέας περιελάμβαναν από ξύλο, σπρωξίματα, μέχρι και κλείδωμα στην ντουλάπα.

Όπως αναφέρει το Έθνος της Κυριακής, δικαστικά βουλεύματα φέρνουν στο φως νέα στοιχεία για τα όσα ζούσε ο νεαρός στα Ιωάννινα.

Στις αρχές του 2014 οι Κρητικοί νταήδες του επιτέθηκαν και τον κρέμασαν για αρκετή ώρα από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου, ενώ μια άλλη μέρα, ανήλικος Κρητικός τον κλώτσησε με βία και τον κατέβασε από τον δεύτερο στον πρώτο όροφο, χτυπώντας τον με κλωτσιές σε όλο του το σώμα, στην κοιλιά στο κεφάλι, στο λαιμό, ακόμα κι όταν είχε πέσει από τις σκάλες και βρισκόταν στο έδαφος.

Σε άλλο περιστατικό, οι δυνάστες του Βαγγέλη τον ξύρισαν με τη βία και όλοι μαζί τον κορόιδευαν, ενώ το ίδιο διάστημα ο νεαρός εμφανιζόταν στη σχολή με μώλωπες στα αυτιά και τη μύτη από τους καθημερινούς ξυλοδαρμούς που υφίστατο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο φερόμενος ως αρχηγός της ομάδας και γιος πολιτευτή στην Κρήτη είχε ξεριζώσει δέντρα της σχολής και είχε προκαλέσει φθορές σε νυχτερινό κέντρο των Ιωαννίνω��, αλλά δεν τιμωρούνταν ποτέ.

Αυτό είχε σαν συνέπεια να ξεθαρρεύουν και οι υπόλοιποι της παρέας και να τη γλιτώνουν πολλές φορές για παρόμοιες συμπεριφορές.
Μάρτυρες κατέθεσαν ακόμα πως ο Βαγγέλης ενώ συνήθως απέκρυπτε τη βίαιη συμπεριφορά των Κρητικών, αποδίδοντάς την σε αστεϊσμούς, εκείνο το διάστημα περπατούσε στους διαδρόμους της σχολής μονολογώντας «Παναγία μου τι έπαθα».

Στις αρχές του 2015 μάλιστα επανεμφανίστηκε στη σχολή ο αρχηγός της ομάδας και ο Βαγγέλης προσπαθούσε να κρυφτεί για να μην τον συναντήσει. Δύο μέρες δε πριν εξαφανιστεί, μπήκε καθυστερημένος και λαχανιασμένος μέσα στην αίθουσα και όταν ρωτήθηκε σχετικά από την καθηγήτρια, είπε μόνο ότι ήταν στο δωμάτιό του. Παρ’ όλ’ αυτά, δύο λεπτά αργότερα μπήκαν στην τάξη και δύο από τους πιο σκληρούς της παρέας των νταήδων, χωρίς να δώσουν καμία εξήγηση για την καθυστέρησή τους.

Διαβάστε επίσης:

Η ΠΡΩΤΗ αντίδραση της οικογένειας Γιακουμάκη για το βίντεο-ντοκουμέντο με τα βασανιστήρια

ΑΥΤΟ είναι το βίντεο της ΝΤΡΟΠΗΣ! Οι τραμπουκισμοί στον Βαγγέλη Γιακουμάκη από τους Κρητικούς

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Νέα στοιχεία στην υπόθεση Γιακουμάκη-To χειρόγραφο σημείωμα και οι φωτογραφίες της σορού του!

Ακόμη να ησυχάσει η ψυχή του Βαγγέλη-Ο σκληρός δίσκος και το μαχαίρι ανατρέπουν την υπόθεση

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση Γιακουμάκη! «Έχω στοιχεία για τη δολοφονία του Βαγγέλη»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top