Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Γλυφάδα-Τι λέει ο ιδιοκτήτης του στο Star

Το κατάστημα ήταν σε απόσταση αναπνοής από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής

Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Γλυφάδα-Τι λέει ο ιδιοκτήτης του στο Star

​Μπροστά στις κάμερες ασφάλειας κακοποιοί άρπαξαν πανάκριβα ρολόγια από το κατάστημα πασίγνωστου κοσμηματοπώλη στη Γλυφάδα. Ο Γιώργος Τσαγκαράκης μίλησε στο Star ενώ στο βίντεο θα δείτε καρέ καρέ πως ακριβώς έγινε η κλοπή.

Ο κακοποιός που φτάνει μαζί με τοn συνεργό του έξω από το κοσμηματοπωλείο, κρατά στο χέρι κάτι που μοιάζει με μπουζί. Χτυπά την τζαμαρία του κοσμηματοπωλείου η οποία γίνεται θρύψαλα. Εισβάλει μέσα.

Αρπάζει με τα χέρια του όσα κοσμήματα μπορεί. Τα βάζει μέσα στο μπουφάν του. Ο συνεργός του περιμένει πάνω στη μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Βγαίνει έξω. Γλιστράει πάνω στα σπασμένα τζάμια. Αφήνει στο συνεργό του κάποια κοσμήματα. Μπαίνει πάλι μέσα στο κοσμηματοπωλείο. Παίρνει κι αλλά ρολόγια. Βγαίνει τρέχοντας. Ξαναγλιστράει. Του πέφτει κάποιο ρολόι κάτω και γυρίζει να το πάρει. Κοιτάζει γύρω του. Ανεβαίνει στη μηχανή του συνεργού του και εξαφανίζονται.

«Οι κακοποιοί σταμάτησαν έξω από την κεντρική είσοδο. Έσπασαν την τζαμαρία και ήλθαν στην βιτρίνα» λέει στην κάμερα του Star o ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, Γιώργος Τσαγκαράκης.

Προφανώς ο κακοποιός γνώριζε που ήταν τα πιο ακριβά κοσμήματα και για αυτό το λόγο πλησίασε σε συγκεκριμένες προθήκες και τα άρπαξε όλα μέσα σε 45 δευτερόλεπτα.

Ο γνωστός κοσμηματοπώλης που έχει εκπομπή στην τηλεόραση υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί σε συνεργασία με το προσωπικό ασφάλειας των καταστημάτων του είναι κοντά στην ταυτοποίηση τους.

Η κλοπή έγινε σε απόσταση αναπνοής από το αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ξεπερνά τις 80.000 ευρώ.

Δείτε το ρεπορτάζ του Star...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top