Έκλεψαν ιατρικό μηχάνημα από το νοσοκομείο Βέροιας και έφυγαν ανενόχλητοι

Προσποιήθηκαν τους υπαλλήλους συντήρησης

Ένα ακόμα πλήγμα δέχεται ο τομέας της υγείας, αφού επιτήδειοι κατάφεραν να κλέψουν ιατρικό μηχάνημα μέσα από το νοσοκομείο της Βέροιας!
Η ασύλληπτη κλοπή έγινε την περασμένη Τρίτη, όταν δύο άτομα, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας συντήρησης ιατρικών μηχανημάτων, κατάφεραν να αρπάξουν το πανάκριβο μηχάνημα του αναλυτή ορμονών, από το μικροβιολογικό τμήμα και να φύγουν ανενόχλητοι!
Σημειώνεται ότι ο ιατρικός αναλυτής ορμονών δεν είναι περιουσία του Δημοσίου, αλλά ανήκει στην εταιρεία, η οποία το έχει παραχωρήσει με σύμβαση στο νοσοκομείο.
Πώς αποκαλύφθηκε η κλοπή
Λίγες μέρες αργότερα, όταν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου προσπάθησαν να μάθουν λεπτομέρειες για το χρόνο ολοκλήρωσης της συντήρησης και επιστροφής του μηχανήματος στο νοσοκομείο, αποκαλύφθηκε ότι οι δήθεν υπάλληλοι ήταν κλέφτες.
«Εξαπάτησαν τη συνάδελφό μας, αποσύρθηκε το μηχάνημα από το χώρο του νοσοκομείου, περιμέναμε έως την Παρασκευή που είχαν πει ότι θα το αντικαταστήσουν. Επικοινωνήσαμε με τους υπεύθυνους της εταιρείας, διαπιστώσαμε ότι είχαν πλήρη άγνοια και οι δύο άγνωστοι είχαν "σηκώσει" το μηχάνημα. Ήρθε και η αστυνομία και όσοι βρίσκονταν εκείνη τη μέρα στο νοσοκομείο έδωσαν περιγραφή» δήλωσε στο «Πρακτορείο Μακεδονία–Θράκη» η πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Βέροιας, Ιωάννα Μπρανιώτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top