«Φίλε θα με σκοτώσουν»: Η περίεργη εξαφάνιση του Χρήστου και η τραγική οικογενειακή ιστορία

Αγνοείται από την Πρωτομαγιά του 2015-Τι λέει μάρτυρας που τον είδε πριν χαθεί

«Φίλε θα με σκοτώσουν»: Η περίεργη εξαφάνιση του Χρήστου και η τραγική οικογενειακή ιστορία

Σιγά σιγά αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της περίεργης εξαφάνισης ενός 43χρονου πατέρα από το Άργος, ο οποίος αγνοείται από την Πρωτομαγιά του 2015!

Στο τελευταίο (για φέτος) «Φως στο Τούνελ», η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε μια μαρτυρία κλειδί που βοηθά να λυθεί το μυστήριο της εξαφάνισης του Χρήστου Καριοφύλλα.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ:

Εδώ και ένα χρόνο, η αγρότισσα μητέρα του 43χρονου αγνοούμενου ψάχνει να βρει τι απέγινε ο γιος της, ενώ παράλληλα έχει γίνει μάνα, πατέρας, γιαγιά και παππούς για τον 15χρονο γιο του που έμεινε μόνος, αφού χάθηκαν όλοι μέσα σε τέσσερα χρόνια.

fl1386.jpg

«ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ» ΛΕΕΙ Η ΜΑΝΑ:

Όπως εξήγησε στην κάμερα του «Φως στο Τούνελ», το διάστημα εκείνο πριν χαθεί ο Χρήστος, φαινόταν ιδιαίτερα ανήσυχος και δυσκολευόταν να αναπνεύσει από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Τελευταία φορά τον θυμάται να κάθεται βράδυ στην αυλή του σπιτιού τους. Την επομένη, την Πρωτομαγιά του 2015, ξύπνησε μαζί με το εγγόνι της. Ο Χρήστος έλειπε. Σκέφτηκε πως θα πήγε να δει κάποιους φίλους και θα επέστρεφε.

fl1387.jpg
Οι ώρες περνούσαν κι εκείνος άφαντος. Άρχισε να τηλεφωνεί δεξιά κι αριστερά για κάποιο νέο του. Εθελοντές διασώστες και εκπαιδευμένα σκυλιά χτένισαν την περιοχή σπιθαμή προς σπιθαμή χωρίς αποτέλεσμα. Λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε.

«Αυτό το αγγελούδι ο γιος του Χρήστου, μου δίνει δύναμη. Φοβάμαι ότι το παιδί μου δεν ζει, αλλά ελπίζω» είπε χαρακτηριστικά, καθώς από εκείνη την ημέρα δεν έχει σταματήσει να ψάχνει για το παιδί της.

«Πρέπει όσοι ξέρουν να μιλήσουν. Είτε στην Αστυνομία, είτε στην εκπομπή. Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η αγωνία. Όσο με κρατάνε τα πόδια μου θα συνεχίζω να ψάχνω για το παιδί μου και την ίδια στιγμή θα μεγαλώνω το εγγόνι μου να μη μείνει στο δρόμο. Δεν θα ζητήσω ευθύνες από κανέναν, εγώ θέλω να βρεθεί το παιδί μου. Αν είναι πεθαμένος να μου το πουν. Να κάνω αυτό που πρέπει…».

fl1388.jpg

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΡΙΝ ΧΑΘΕΙ:

Ισχυρίστηκε πως τον συνάντησε τυχαία στο δρόμο στην περιοχή Διπόταμος πριν εξαφανιστεί. Ήταν περίπου δέκα το πρωί αλλά δεν θυμάται την ακριβή ημερομηνία. Ήταν ή την Πρωτομαγιά ή την επόμενη ημέρα. Πήγαιναν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Ο μάρτυρας με το ποδήλατο του προς την Κίο και ο Χρήστος πεζός προς το Άργος.

Υποστήριξε πως δεν μίλησαν καθόλου μεταξύ τους. Όπως είπε στο «Τούνελ» μετά την εξαφάνιση προσπάθησε να μάθει από άλλους φίλους του αγνοούμενου αν τον είδαν ή αν ήξεραν κάτι , αλλά απέφυγαν να του απαντήσουν.

fl1389.jpg

«ΦΙΛΕ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ…»

Μάρτυρας που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα μετέφερε στο «Τούνελ» μια σημαντική πληροφορία. Ο ίδιος συνάντησε το Χρήστο λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί. Όπως είπε, του ζήτησε χρήματα και του εκμυστηρεύτηκε πως κάποιοι που δεν κατονόμασε, απειλούσαν να τον σκοτώσουν. Φαινόταν ιδιαίτερα αναστατωμένος.

Την ημέρα της εξαφάνισης, ιδιοκτήτρια περιπτέρου της περιοχής, είδε τον Χρήστο γύρω στις έξι το πρωί. Όπως είπε στο «Τούνελ», ήθελε να αγοράσει εισιτήριο για την Αθήνα. Ήταν μόνος του και φαινόταν πολύ ταλαιπωρημένος.

fl1384.jpg

Άλλος μάρτυρας τον είδε να περνάει μπροστά από το μαγαζί του με το ποδήλατο του. Στάθηκε για λίγο και του είπε πως πήγαινε σε ένα κοντινό χωριό στο Κεφαλάρι. Ο μάρτυρας δεν είναι σίγουρος αν τον είδε τη μέρα της Πρωτομαγιάς ή την προηγούμενη.

timthumb.jpg

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο 15ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ:

Έχοντας χάσει πριν λίγα χρόνια την μητέρα του, τον παππού του και τώρα τον πατέρα του, ο 15χρονος γιος του Χρήστου έχει μόνο την γιαγιά του και φοβάται πως κάτι κακό έχει συμβεί στον πατέρα του:

«Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, να μιλήσει. Να βρεθεί ο πατέρας μου και να γυρίσει σπίτι. Φοβάμαι πως έχει πάθει κάτι κακό. Διαφορετικά θα με καλούσε στο τηλέφωνο ή θα έβρισκε τρόπο να επικοινωνήσει μαζί μου» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του «Τούνελ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top